Devrim Özkan'dan Kerem Bürsin'e Doğum Günü Sürprizi: "Seni Seviyoruz!" Diyince Ortalık Karıştı!

Devrim Özkan'dan Kerem Bürsin'e Doğum Günü Sürprizi: "Seni Seviyoruz!" Diyince Ortalık Karıştı!
"Mavi Mağara" filminin başrol oyuncularından Devrim Özkan, Kerem Bürsin'in doğum gününü sette pastayla kutlayarak sosyal medyada büyük ilgi çekti. Özkan'ın paylaşımı, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

"Mavi Mağara" filminde birlikte rol alan Kerem Bürsin ve Devrim Özkan, setteki uyumlarıyla dikkat çekiyor. Romantik drama türündeki filmde, Deniz Kuvvetleri'nde görevli Cem karakteriyle eşi Alara'nın duygusal hikayesini canlandıran ikili, gerçek hayatta da dostluklarıyla öne çıkıyor. Özkan'ın, Bürsin'in doğum gününü özel bir sürprizle kutlaması ise sosyal medyada olay oldu.

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan'lı 'Mavi Mağara'dan ilk kareler ortaya çıktı! - Gecce Magazin Haberleri

Devrim Özkan, Kerem Bürsin'in doğum gününü, elindeki pastayla kutlayarak samimi bir anı paylaştı. Özkan'ın Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "We love you!" notuyla Bürsin'e olan sevgisini dile getirdi. Paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Özkan ve Bürsin'in samimi anlarının yer aldığı bu paylaşım, ikilinin set dışındaki dostluklarını ve birbirlerine olan desteğini de gözler önüne serdi.

Devrim Özkan o dizide Kerem Bursin'in partneri olacak, Mavi Mağara için geri sayım… - Antalya Gündem Gazetesi | Son Dakika Antalya Haberleri

Devrim Özkan'ın sıcak ve içten doğum günü kutlaması, Kerem Bürsin'in hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Özkan'ın paylaşımı, sosyal medyada kısa sürede viral olurken, "Mavi Mağara" filminin merakla beklenen çıkışını daha da heyecanlı hale getirdi. İkilinin hem setteki uyumu hem de kişisel dostlukları, hayranları tarafından takdirle karşılanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.