Isabella Dorianu'nun Dövme İtirafı Sosyal Medyada Gündem Oldu! ''Erkekler Dövmeli Vücuduma Bayılıyor''

Isabella Dorianu'nun Dövme İtirafı Sosyal Medyada Gündem Oldu! ''Erkekler Dövmeli Vücuduma Bayılıyor''
Sosyal medya fenomeni Isabella Dorianu, vücudunu kaplayan dövmeleri ve aldığı iltifatlarla dikkat çekti. Dorianu, erkeklerin "Çok güzelsin ama çok fazla dövmen var" sözlerini paylaşarak büyük ilgi topladı.

Giri İnternet dünyasında dövmeleriyle tanınan Isabella Dorianu, sosyal medyada yaptığı paylaşımla erkeklerden aldığı iltifatı ve bu iltifatın ardındaki çelişkiyi gündeme getirdi. Kendine özgü tarzı ve cesur görünümüyle tanınan Dorianu, bu kez de vücudunu süsleyen mürekkep sanatıyla dikkatleri üzerine çekti.

Vücudunun büyük bölümü dövmelerle kaplı! İtirafı sosyal medyada gündem yarattı... "Erkeklerin hepsi bana aynı iltifatı yapıyor"

Isabella Dorianu, vücudunun büyük bir bölümünü kaplayan dövmelerle ilgili sıkça aldığı iltifatı sosyal medya üzerinden paylaştı. Erkeklerin ilk bakışta ona "Çok güzelsin ama çok fazla dövmen var" dediğini belirten Dorianu, bu yorumların ardındaki çelişkiye dikkat çekti. "Dövme sahibi olmak ama diyeceğiniz bir şey değil" diyerek, kişisel tercihlerin yargılanmaması gerektiğini vurguladı. Dorianu'nun bu paylaşımı, takipçileri tarafından destekleyici yorumlarla karşılandı. "Çok güzelsin. Nokta. Dövmeler harika" ve "Tüm dövmeleri seviyorum." gibi yorumlar, sosyal medya kullanıcıları tarafından yapıldı.

1

Isabella Dorianu'nun cesur itirafı, dövmelerin kişisel bir ifade biçimi olduğunu ve bunun yargılanmaması gerektiğini bir kez daha gündeme getirdi. Dorianu'nun sosyal medya paylaşımları, özgün tarzı ve kişilik ifadesiyle gençler arasında ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.