Danla Bilic’ten Takipçilerine Önemli Uyarı! ''Sakın Benim Gibi Kalça Büyütme Estetiği Yapmayın''

Danla Bilic’ten Takipçilerine Önemli Uyarı! ''Sakın Benim Gibi Kalça Büyütme Estetiği Yapmayın''
Ünlü fenomen Danla Bilic, estetik müdahalelerin tehlikeleri konusunda takipçilerini uyardı. Özellikle popo büyütme ameliyatından sonra yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle pişman olduğunu dile getiren Bilic, bu konuda takipçilerine açıkça seslendi.

Danla Bilic, geçmişte yaptırdığı aquafilling dolgu işlemi nedeniyle ciddi sağlık sorunları yaşadığını ve bu yüzden üç kez ameliyat masasına yattığını belirtti. Fenomen, "Dolgu asla ermiyor, enfekte olabiliyor ve vücudun farklı bölgelerine yayılabiliyor. Benim kaburgama kadar çıkmış, diz kapağıma kadar inmişti" ifadelerini kullandı.

Tehlikeli Sonuçlar ve Uyarılar

Danla Bilic, dolgunun vücutta kontrolsüz bir şekilde yayılmasının yanı sıra bazen belli bölgelerde toplanarak deformasyona yol açtığını anlattı. "Bazen öyle bir yerde toplanıyor ki, tenis topu yutmuş gibi gözüküyorsunuz" diyerek yaşadığı zorlukları aktardı.

Ciddi Bir Pişmanlık

Bilic, estetik müdahalelerin sadece dış görünüşü güzelleştirmek için yapılmaması gerektiğini, sağlık ve güvenliğin her zaman öncelikli olması gerektiğini vurgulayarak, "İğrenç, rezalet bir şey. Kiminle konuştuysam aynı şeyi yaşamış. Vücudunuza lütfen böyle bir şey yapmayın. Ben cehaletime yenilip, koşa koşa gidip güzel bir popom olsun istemiştim ve 3 senedir kurtulmak için uğraşıyorum" dedi.

Fenomenin bu açıklamaları, estetik müdahalelerin olası riskleri konusunda ciddi bir farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.