Barış Arduç ve Hande Erçel'den Sosyal Medyada "Takibe Takip" Fırtınası:"Bir Başka Aşk" Filminin Yıldızları Gözleri Üzerine Çekti

Barış Arduç ve Hande Erçel'den Sosyal Medyada "Takibe Takip" Fırtınası:"Bir Başka Aşk" Filminin Yıldızları Gözleri Üzerine Çekti
Barış Arduç ve Hande Erçel, "Bir Başka Aşk" isimli yeni filmde başrolü paylaşacakları haberini sosyal medyada takipleşerek duyurdular. Çekimleri yaz döneminde Çeşme'de başlayacak olan film, tüm izleyicilerde heyecan uyandırmayı başardı.

Barış Arduç ve Hande Erçel, yakında Çeşme'de çekimlerine başlanacak olan "Bir Başka Aşk" adlı film için hazırlıkların son aşamasına gelirken, sosyal medyada da fırtınalar estirmeye başladı. İki ünlü oyuncunun birbirlerini sosyal medyada takip etmeye başlaması, hem Türkiye'deki hem de yurtdışındaki hayranlarını büyük bir heyecana sürükledi. Netflix'te yayınlanacak olan bu romantik dram, çocukluk arkadaşları Ege ve Aslı'nın yıllar sonra tesadüfen karşılaşmalarını ve aralarında başlayan etkileyici aşk hikayesini konu ediyor.

● hande erçel & barış arduç | "you can love no other than me..." [AU]

Oyuncuların kimyaları kadar, sosyal medyada birbirlerine gösterdikleri karşılıklı ilgi ve destek de hayranların büyük ilgisini çekti. Film hakkında yapılan her paylaşım, sosyal medya platformlarında kısa sürede viral oldu ve fanlar tarafından coşkuyla karşılandı. Filmde, Ege ve Aslı karakterlerinin yıllar içinde yaşadıkları değişim, aşkın ve dostluğun zaman ve mekan tanımadan nasıl bir bağ kurabileceğini gözler önüne serecek.

Hande Erçel ve Barış Arduç'un başrol oynadığı filme yeni oyuncular dahil oldu

Çekimlerin başlamasıyla birlikte Barış Arduç ve Hande Erçel'in setten ilk karelerini paylaşmaları bekleniyor. Bu, onların hayranları için sabırsızlıkla beklenen bir an olacak ve "Bir Başka Aşk" filmi, şimdiden yılın en çok konuşulan yapımları arasında yerini almaya başladı. Filmin, romantik dram severler için unutulmaz bir iz bırakacağı ve Türk sinemasında yeni bir sayfa açacağı öngörülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.