Aybüke Pusat Cesur Tarzıyla Sosyal Medyada Gündem Oldu! ''Bu Seksilik Şaka Mı?'' Yorumları Geldi!

Aybüke Pusat Cesur Tarzıyla Sosyal Medyada Gündem Oldu! ''Bu Seksilik Şaka Mı?'' Yorumları Geldi!
Ünlü oyuncu Aybüke Pusat, cesur tarzıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Son Instagram paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Pusat, takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum aldı.

TRT 1'in popüler dizisi "Teşkilat"ta Neslihan Erdemsoy karakterine hayat veren Aybüke Pusat, sosyal medyada aktifliğiyle biliniyor. Instagram'da 3.7 milyon takipçisi bulunan Pusat, paylaştığı cesur ve şık fotoğraflarla kısa sürede büyük ilgi topladı.

Kariyerinde Yükseliş

2014 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında üçüncü olarak tanınan Aybüke Pusat, oyunculuk kariyerine "Medcezir" dizisiyle adım attı. O tarihten bu yana birçok başarılı projede yer alan Pusat, oyunculuğuyla da büyük beğeni topluyor.

İddialı Tarzıyla Etkinlikte Dikkat Çekti

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte iddialı tarzıyla göz kamaştıran Aybüke Pusat, sosyal medya paylaşımlarıyla da takipçilerinden tam not aldı. Ünlü oyuncunun şık ve cesur kıyafetleri, hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Takipçilerinden Büyük İlgi

Aybüke Pusat'ın Instagram paylaşımları, hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Her paylaşımıyla adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu, cesur tarzı ve güzelliğiyle sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.