Gamze Özçelik ve Reshad Strik'in Sürpriz Nikahı: Sosyal Medyada Tebrik Mesajları Yağdı!

Gamze Özçelik ve Reshad Strik'in Sürpriz Nikahı: Sosyal Medyada Tebrik Mesajları Yağdı!
Arka Sokaklar dizisinin sevilen karakteri Zeynep Komiser rolüyle tanınan Gamze Özçelik, Bosna Hersek kökenli Avustralyalı aktör Reshad Strik ile sade ve şık bir nikah töreniyle dünyaevine girdi.

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sıkça gündeme gelmeye devam ediyor. Özçelik, Arka Sokaklar dizisindeki Zeynep Komiser rolüyle hafızalarda yer etmiş ve oyunculuğu bıraktıktan sonra kurduğu dernekle tüm dünyada yoksul ve yardıma muhtaç insanlara el uzatmaya başlamıştı. Şimdi ise özel hayatındaki sürpriz bir gelişme ile gündemde.

gamzeözçelik6

Geçtiğimiz yıllarda Arka Sokaklar dizisindeki rol arkadaşı Uğur Pektaş ile evliliğini sonlandıran Özçelik, yeni bir mutlulukla sevenlerini şaşırttı. 2. Sayfa'nın haberine göre, Gamze Özçelik, Bosna Hersek kökenli Avustralyalı aktör Reshad Strik ile sade bir nikah töreniyle evlendi. Strik, TRT Belgesel kanalında yayınlanan 'Ailenin Yeni Üyesi' isimli programla tanınıyor.

Nikah töreninde sade ve şık bir gelinlik tercih eden Özçelik, zarif ve minimalist tarzıyla dikkat çekti. Özçelik ve Strik çiftine sosyal medya üzerinden tebrik mesajları yağdı. Takipçileri, Özçelik’in mutluluğunu paylaştıkları mesajlarla dile getirdiler.

Gamze Özçelik'in sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Hayatımın yeni sayfasında sevgi ve huzurla yürüyoruz" ifadelerine yer verdiği görüldü. Yeni eşi Reshad Strik de kendi hesabından benzer bir paylaşım yaparak, "Hayatımın en özel anlarından birini yaşıyorum. Gamze ile birlikte çıktığımız bu yolculukta her anımızı sevgiyle dolduruyoruz" dedi.

gamzeözçelik7

Çiftin bu sürpriz nikahı, sevenleri ve takipçileri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Özçelik ve Strik'in bu mutlu günlerinde yanlarında olan yakın dostları ve aileleri de sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda görüldü. Törenin ardından Özçelik ve Strik, kısa bir balayı tatili için yurt dışına çıkmayı planlıyor.

Gamze Özçelik'in yardıma muhtaç insanlara destek veren derneğiyle yaptığı çalışmalar ve Reshad Strik'in televizyon programlarıyla tanınması, çiftin birlikte yeni projelere imza atabileceği yönünde beklentilere yol açtı. Özçelik ve Strik'in birlikteliği, kariyerlerinde yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor.

Gamze Özçelik ve Reshad Strik'e yeni hayatlarında mutluluklar dileriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.