Ünlü Oyuncu Merve Dizdar ve Cihan Ayger Kadıköy'de Evlendi! İşte Nikah Kareleri!

Ünlü Oyuncu Merve Dizdar ve Cihan Ayger Kadıköy'de Evlendi! İşte Nikah Kareleri!
Ömer dizisinin başarılı oyuncusu Merve Dizdar, sevgilisi Cihan Ayger ile Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde dünyaevine girdi. Yakın dostlarının da katıldığı törenden kareler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, uzun süredir aşk yaşadığı Cihan Ayger ile evlendi. Çift, Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde düzenlenen sade bir törenle nikah masasına oturdu.

Ekran görüntüsü 2024-06-09 213810Son olarak Star TV'de yayınlanan Ömer dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Dizdar, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih etmişti. Ancak mutluluklarını sevdikleriyle paylaşmaktan geri durmayan çift, yakın dostlarının da katıldığı bu özel günlerinde, en mutlu anlarını ölümsüzleştirdi.

Ekran görüntüsü 2024-06-09 213935

Merve Dizdar, nikah töreniyle ilgili kareleri sosyal medya hesabından da paylaştı. Dizdar’ın paylaşımları, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü ve çiftin mutluluğu sosyal medyada yankı buldu.

Ekran görüntüsü 2024-06-09 213834

Merve Dizdar ve Cihan Ayger'in bu mutlu gününde yanlarında olan dostları, çiftin sevincine ortak oldu. Nikah sonrası yapılan kutlamada, çiftin yakın çevresi bir araya gelerek bu özel anı kutladı. Merve Dizdar ve Cihan Ayger'e mutluluklar dileriz!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.