Kaya Çilingiroğlu, Genç Sevgilisi Nevide Çiçek ile Baş Başa Görüntülendi! İşte O Anlar...

Kaya Çilingiroğlu, Genç Sevgilisi Nevide Çiçek ile Baş Başa Görüntülendi! İşte O Anlar...
Ünlü iş adamı Kaya Çilingiroğlu, 22 yaşındaki sunucu ve oyuncu Nevide Çiçek ile yeni bir aşka yelken açtı. Çilingiroğlu’nun genç sevgilisi, Hülya Avşar’dan olan kızı Zehra’dan sadece 4 yaş küçük.

Ünlü iş adamı Kaya Çilingiroğlu, bir dönem magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. Hülya Avşar ile 1997 yılında evlenen ve 2005 yılında boşanan Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç ile yaşadığı yasak aşkın ifşasıyla gündeme gelmişti. Feraye Tanyolaç ile 2009 yılında evlenen Çilingiroğlu, 2014 yılında yollarını ayırmıştı.

Kaya Çilingiroğlu: Amacım diploma almak - Son Dakika Magazin Haberleri

Uzunca bir süredir aşk dedikodularından uzak duran Kaya Çilingiroğlu, bu kez Onur Akay'ın haberiyle gündeme geldi. Çilingiroğlu, gönlünü ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile kısa süreli bir aşk yaşayan 22 yaşındaki sunucu ve oyuncu Nevide Çiçek’e kaptırdı.

Baş başa romantik bir yemek yiyen çiftin, yeni bir aşka yelken açtıkları ve bu aşkı kutladıkları öğrenildi. Kaya Çilingiroğlu'nun, kendisinden 38 yaş küçük olan Nevide Çiçek ile olan ilişkisi, Hülya Avşar'dan olan 26 yaşındaki kızı Zehra Çilingiroğlu’ndan sadece 4 yaş küçük olması nedeniyle de dikkat çekti.

Kaya Çilingiroğlu'nun Zehra'dan küçük sevgilisi! - Yeni Dönem Gazetesi

Kaya Çilingiroğlu ve Nevide Çiçek’in yeni ilişkisi, magazin dünyasında büyük bir merakla takip ediliyor. Çiftin aşk dolu anları, sosyal medyada ve basında geniş yankı uyandırdı. Kaya Çilingiroğlu’nun bu yeni ilişkisi, bakalım ilerleyen günlerde nasıl gelişmelere sahne olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.