Gülşen'in Ayna Karşısındaki Cesur Pozu Sosyal Medyayı Salladı! Atleti Yukarı Sıyırınca Olanlar Oldu!

Gülşen'in Ayna Karşısındaki Cesur Pozu Sosyal Medyayı Salladı! Atleti Yukarı Sıyırınca Olanlar Oldu!
Ünlü şarkıcı Gülşen, Çeşme'deki konser öncesi ayna karşısında verdiği cesur pozla yine gündem oldu. Sütyensiz ve atletini göğsüne kadar sıyırarak verdiği poz sosyal medyada tartışma yarattı.

Müzik dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Gülşen, cesur sahne kıyafetleri ve tarzıyla sıkça gündeme geliyor. Son olarak Edis'in yerine Çeşme'de bir mekan ile anlaşarak 30 dakika için 2 milyon TL isteyen Gülşen, konser öncesi ayna karşısında verdiği cesur pozla dikkat çekti.

uııu

Sütyensiz haliyle ve atletini göğsüne kadar sıyırarak poz veren Gülşen, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok takipçisi bu poz için "Ne gereksiz bir kare" ve "Anlamsız" gibi yorumlarda bulundu.

Şarkıcı Gülşen'in yargılandığı davada karar - Sözcü

Gülşen, Haziran 2016'da aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile nikâh masasına oturmuş ve Ocak 2017'de Azur Benan'ın doğumuyla ilk kez anne olma mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü şarkıcının bu cesur pozu, sosyal medyada farklı tepkilere yol açsa da, Gülşen her zamanki gibi tarzından ödün vermiyor ve kendine güveniyle dikkat çekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.