Şeyma Subaşı'dan Cesur Mor Bikinili Pozlar: Sosyal Medya Yıkıldı! ''Bu Güzellik Şaka Mı?'' Yorumları Geldi!

Şeyma Subaşı'dan Cesur Mor Bikinili Pozlar: Sosyal Medya Yıkıldı! ''Bu Güzellik Şaka Mı?'' Yorumları Geldi!
Ünlü isim Şeyma Subaşı, mor bikinisiyle verdiği cesur pozlarla Instagram'da fırtına estirdi. Binlerce beğeni ve yorum alan Subaşı, tatilinin keyfini çıkarırken takipçilerini büyülemeye devam ediyor.

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme gelen Şeyma Subaşı, tatiline tam gaz devam ediyor. Son olarak Instagram hesabından peş peşe paylaştığı mor bikinili pozlarıyla sosyal medyayı adeta kasıp kavurdu. Subaşı'nın bu cesur paylaşımları, binlerce beğeni ve yorum alarak büyük yankı uyandırdı.

Şeyma Subaşı'dan cesur pozlar! Mor bikinisiyle ortalığı kasıp kavurdu - Resim: 5

Fethiye'de tatil yapan ünlü güzel, takipçileriyle tatil pozlarını paylaşmayı ihmal etmedi. Mor bikinisiyle dikkat çeken Subaşı, kusursuz fiziğiyle nefes kesti. Başında sürahi ile verdiği ilginç pozlarla da dikkat çeken Subaşı'ya, "Sizin tatiliniz bitmez mi be", "Kadın hayatını yaşıyor", "Taş gibisin", "Çok güzelsin" gibi yorumlar geldi.

Şeyma Subaşı'dan cesur pozlar! Mor bikinisiyle ortalığı kasıp kavurdu - Resim: 6

Her paylaşımıyla gündem olmayı başaran Şeyma Subaşı, bu yazın en çok konuşulan isimlerinden biri olmaya aday. Tatil pozları ve cesur tarzıyla takipçilerini büyüleyen Subaşı, sosyal medyada fırtına estirmeye devam ediyor.

Şeyma Subaşı'dan cesur pozlar! Mor bikinisiyle ortalığı kasıp kavurdu - Resim: 7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.