Mert Demir, Burun Eğriliğinden Ameliyat Oldu! Sevgilisi Serenay Sarıkaya Başucundan Ayrılmadı!

Mert Demir, Burun Eğriliğinden Ameliyat Oldu! Sevgilisi Serenay Sarıkaya Başucundan Ayrılmadı!
Ünlü şarkıcı Mert Demir, burun eğriliği nedeniyle Fulya'daki özel bir hastanede ameliyat oldu. Sevgilisi Serenay Sarıkaya ise ameliyat sürecinde Mert Demir'in başından bir an olsun ayrılmadı. İşte detaylar...

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Mert Demir, başarılı şarkıları ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. "Antidepresan", "Ateşe Düştüm", "Gözlerime Bak" ve "Pusulam Rüzgar" gibi hit şarkılarla büyük bir hayran kitlesi edinen Demir, geçtiğimiz günlerde burun eğriliği sorunuyla ilgili bir ameliyat geçirdi. Fulya'daki özel bir hastanede yapılan operasyonun ardından sağlığına kavuşan Demir, hayranlarını rahatlatan bir açıklama yaptı.

Mert Demir burun eğrili nedeniyle estetik oldu... Serenay Sarıkaya başında bekledi - Resim: 3

Ameliyat sırasında ve sonrasında sevgilisi Serenay Sarıkaya, Mert Demir’in yanından bir an olsun ayrılmadı. Ünlü oyuncunun, sevgilisinin zor günlerinde ona gösterdiği bu destek sosyal medyada büyük takdir topladı. Çiftin samimi ve sevgi dolu anları, hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Mert Demir, ameliyat sonrası sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaparak, "Ameliyatım başarılı geçti. Sağlığım her geçen gün daha iyiye gidiyor. Destek mesajlarınız ve dualarınız için teşekkür ederim" dedi. Bu açıklama, sanatçının sevenlerini rahatlattı.

Mert Demir’in burun ameliyatı haberi, Aramızda Kalmasın programında da ele alındı. Programda, Serenay Sarıkaya’nın sevgilisinin başucunda geçirdiği süre boyunca ona moral verdiği ve ameliyat sürecinde büyük destek sağladığı belirtildi.

Mert Demir burun eğrili nedeniyle estetik oldu... Serenay Sarıkaya başında bekledi - Resim: 2

Demir ve Sarıkaya çifti, özel hayatlarıyla magazin dünyasında sıkça yer buluyor. Her adımları merakla takip edilen ikilinin, bu zor süreçte birbirlerine olan destekleri, hayranlarına örnek teşkil ediyor.

Mert Demir’in ameliyat sonrası hızla toparlanması ve sağlığına kavuşması, hem ailesi hem de sevenleri tarafından sevinçle karşılandı. Başarılı şarkıcının, kısa sürede sahnelere dönmesi ve yeni projelerle hayranlarının karşısına çıkması bekleniyor.

Bu süreçte Mert Demir’in ve Serenay Sarıkaya’nın birbirlerine olan destekleri, ilişkilerinin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Çift, zor günlerin üstesinden gelerek, birbirlerine olan bağlılıklarını bir kez daha kanıtladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.