Gamze Özçelik ve Reshad Strik Evlendi Reshad Strik Kimdir, Kaç Yaşında, Ne İş Yapar! İşte Çiftin Mutluluk Dolu Anları!

Gamze Özçelik ve Reshad Strik Evlendi Reshad Strik Kimdir, Kaç Yaşında, Ne İş Yapar! İşte Çiftin Mutluluk Dolu Anları!
Eski oyuncu ve Umuda Koşanlar Derneği kurucusu Gamze Özçelik, oyuncu Reshad Strik ile dünyaevine girdi. Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte çiftin mutlu anları ve merak edilen detaylar…

Türk televizyonlarının sevilen isimlerinden eski oyuncu ve Umuda Koşanlar Derneği kurucusu Gamze Özçelik, hayatını Avustralya doğumlu oyuncu Reshad Strik ile birleştirdi. İkinci kez nikah masasına oturan Özçelik'in düğününden mutlu anlar, arkadaşları tarafından sosyal medyada paylaşıldı ve büyük ilgi gördü. Peki, Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kimdir?

Reshad Strik, 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya'nın Canberra şehrinde Boşnak kökenli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Central Coast bölgesinde büyüyen Strik, gençlik yıllarında sörf ve boks ile ilgilendi. Oyunculuk kariyerine, Ulusal bir reklam filminde rol aldıktan sonra Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde eğitim alarak başladı.

GAMZE ÖZÇELİKİN EŞİ RESHAD STRİK KİMDİR

Mezuniyetinin ardından "Blue Heelers" adlı televizyon şovuna konuk olan Strik, "Headland" adlı dizide rol aldıktan sonra ABD'nin Los Angeles şehrine taşındı. Burada, "Tepenin Gözleri 2" filminde "Mickey" adlı Amerikalı bir askeri canlandırarak Hollywood'a adım attı. Ayrıca ünlü şarkıcı Jessica Simpson'ın "A Public Affair" klibinde de rol aldı.

Strik, ilk başrol deneyimini Hong Konglu yönetmen Fruit Chan'ın psikolojik gerilim filmi "Don't Look Up"ta yaşadı. 2010 yılında Saraybosna'da dünyaevine giren oyuncu, Bosna Hersek'te iki uzun metrajlı film ve reklam projelerinde çalıştı. 2013 yılında Türkiye'ye gelen Strik, 2014 yılında "Filinta" dizisinde ve 2015 yılında "Diriliş Ertuğrul" dizisinde "Ömer" karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kimdir, kaç yaşında ve nereli? | N-Life

Gamze Özçelik ve Reshad Strik'in bu mutlu birlikteliği, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve tebrik mesajları yağdı. Çiftin evliliği, hem kariyerlerinde hem de özel hayatlarında yeni bir başlangıç olarak değerlendiriliyor. İkili, bundan sonraki hayatlarında birbirlerine destek olarak birçok projede yer almayı planlıyor.

Gamze Özçelik'in bu mutlu gününde yanında olan dostları ve hayranları, çiftin mutluluğunu paylaşarak onlara en iyi dileklerini iletti. Özçelik ve Strik, bu özel günün anılarını ömür boyu hatırlayacaklarını ifade ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.