Hazar Ergüçlü ve DJ Artz Halk Plajında Tatil Keyfi Yaşadı! Verdikleri Aşk Pozları Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Hazar Ergüçlü ve DJ Artz Halk Plajında Tatil Keyfi Yaşadı! Verdikleri Aşk Pozları Sosyal Medyada Gündem Oldu!
Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, sevgilisi DJ Artz ile halk plajında tatil yaparken çekilen fotoğraflarını paylaştı. Çift, aşklarının mutlulukla devam ettiğini belirtti.

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, aşk hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Kendisinden 19 yaş büyük yönetmen Onur Ünlü'den ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açan Ergüçlü, son dönemde DJ Artz olarak bilinen Efe Çelik ile yaşadığı romantik ilişkiyle dikkat çekiyor.

1

"İnci Taneleri" dizisinde Dilber karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Hazar Ergüçlü, dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu sevgilisiyle tatilde aldı. Halk plajında sevgilisiyle birlikte güneşin ve denizin tadını çıkaran güzel oyuncu, bikinisiyle verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaştı.

Tatilde çekilen bu fotoğraflarda, çiftin mutluluğu adeta gözlerden kaçmadı. Ergüçlü, "Çok güzel gidiyor, mutluyuz" diyerek ilişkilerinin ne kadar iyi gittiğini belirtti. Hayranlarından "Hep mutlu ol" yorumlarıyla destek gören Hazar Ergüçlü ve DJ Artz, aşklarını dolu dolu yaşamaya devam ediyor.

2

Hazar Ergüçlü'nün sosyal medya paylaşımları, kısa sürede büyük ilgi gördü ve binlerce beğeni aldı. Ünlü çiftin tatil keyfi, hayranları tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.

3

Sevilen oyuncu ve DJ sevgilisi, halk plajında sade bir tatil yaparak, aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiler. Hazar Ergüçlü ve DJ Artz, bu tatil ile birlikte ilişkilerini bir kez daha pekiştirmiş oldular.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.