Kaya Çilingiroğlu'nun Yeni Aşkı Şaşırttı: Nevide Çiçek, Kızı Zehra'dan Daha Genç!

Kaya Çilingiroğlu'nun Yeni Aşkı Şaşırttı: Nevide Çiçek, Kızı Zehra'dan Daha Genç!
60 yaşındaki ünlü spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, 22 yaşındaki oyuncu Nevide Çiçek ile aşk yaşamaya başladı. Çilingiroğlu'nun yeni sevgilisi, kızı Zehra’dan 4 yaş küçük.

Ünlü spor yorumcusu ve Hülya Avşar’ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, aşk hayatıyla yeniden gündeme geldi. Daha önce iki evlilik yapan ve iki çocuk babası olan 60 yaşındaki Çilingiroğlu, uzun bir süredir hayatına kimseyi almıyordu. Ancak bu durum, genç oyuncu Nevide Çiçek ile birlikte değişti.

Nevide Çiçek, Mehmet Ali Erbil ile kısa süreli bir ilişki yaşamış 22 yaşındaki sunucu ve oyuncu. Çiçek, şimdi ise Kaya Çilingiroğlu ile yeni bir aşka yelken açtı. İkilinin aşklarını İstanbul Hisar Balıkçısı’nda baş başa yedikleri yemekle kutladıkları öğrenildi. OnurAkayMedya’dan Erkan Özbey tarafından görüntülenen çift, kadeh tokuşturarak ilişkilerini ilan etti.

Kaya Çilingiroğlu’nun, kendisinden 38 yaş küçük olan Nevide Çiçek ile yaşadığı bu yeni aşk, dikkatleri üzerine çekti. Çilingiroğlu'nun Hülya Avşar’dan olan 26 yaşındaki kızı Zehra Çilingiroğlu’ndan da 4 yaş küçük olan Nevide Çiçek ile olan ilişkisi, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Çilingiroğlu’nun bu sürpriz aşkı, kamuoyunda farklı tepkilerle karşılanırken, çiftin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Kaya Çilingiroğlu ve Nevide Çiçek, aşklarını özgürce yaşamaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.