Çankaya’da Ücretsiz Eğitimle İş İmkanı! Kalıcı Makyaj Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı - Ankara Haber

Çankaya’da Ücretsiz Eğitimle İş İmkanı! Kalıcı Makyaj Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı - Ankara Haber
Çankaya Belediyesi, her yaş ve meslek grubundan vatandaşın yararlandığı istihdama yönelik kurslarıyla tüm Türkiye'de örnek projelere imza atmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Çankaya Belediyesinin istihdama yönelik mesleki eğitim kursları, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Cebeci Çankaya Evi'nde düzenlenen ve popüler kurslardan biri olan 'Kalıcı Makyaj Tekniği ve Mikropigmentasyon' eğitimini başarıyla tamamlayan 45 kursiyer daha meslek sahibi oldu.

Çankaya'nın mesleki eğitim kursları büyük ilgi görürken; meslek kursları arasında popüler olan Kalıcı Makyaj Tekniği ve Mikropigmentasyon Kursu, Cebeci Çankaya Evi'nde bu dönemin mezunlarını verdi. Halk Eğitim uzmanları tarafından verilen eğitimi başarıyla tamamlayan 45 kursiyer, sertifika sahibi oldu.

Ücretsiz Eğitimle İş İmkanı

Çankaya Evlerinde ücretsiz verilen Kalıcı Makyaj Tekniği ve Mikropigmentasyon kursuna katılan Çankayalılar, 120 saat süren eğitimin ardından güzellik uzmanı olarak sertifikalarını alıyor. Kalıcı makyaj tekniklerini, kullanılan cihazları ve boya türlerini yakından tanıyan ve uygulamalı eğitim alan kursiyerler, uzman açığı bulunan sektörde kolaylıkla iş bulduğu gibi kendi güzellik salonlarını da açabiliyorlar. Kursiyerler, eğitimleri sonunda profesyonel olarak güzellik uzmanlığı yapabilecek kapasiteye gelirken hastanelerde, kuaför salonlarında çalışma imkanı bulabiliyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.