Ankara'da Acı Ama Mutluluk Verici Müjde! Sünnet Şöleni Heyecanı Başladı! Kıyafetine Kadar Belediye Veriyor!

Ankara'da Acı Ama Mutluluk Verici Müjde! Sünnet Şöleni Heyecanı Başladı! Kıyafetine Kadar Belediye Veriyor!
Ankara Büyükşehir Belediyesi, geleneksel Toplu Sünnet Şöleni için kayıtları 24 Haziran 2024'te başlatıyor. Bu yıl 6-12 yaş arasındaki bin çocuğun ücretsiz sünnet edileceği etkinlikte, sünnet kıyafetleri de belediye tarafından karşılanacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hâle getirilen ‘Toplu Sünnet Şöleni’ için kayıtlar 24 Haziran 2024 Pazartesi günü başlıyor. Bin Başkentli çocuğun ücretsiz olarak sünnet ettirileceği şölende; çocukların sünnet kıyafetleri de yine Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Sosyal belediyecilik anlayışı gereği çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hâle getirdiği Toplu Sünnet Şöleni için başvuru süreci başlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi; bu yıl 6-12 yaş arasındaki bin Başkentli çocuğu ücretsiz sünnet ettirecek.

Ankara Büyükşehirin ‘toplu Sünnet Şöleni’ İçin Kayıtlar Başlıyor

Toplu Sünnet Şöleni için 24 Haziran 2024 Pazartesi gününden itibaren ailelerin başvuruları alınmaya başlanacak. Aileler; kayıt için Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi, Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi ve Sincan Gıda Yardım Birimi’ne başvuruda bulunabilecek.

tasarim.jpeg

Başvurular 24 Haziran’da Başlıyor

“(0312) 507 23 17-18” numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecek olan aileler; sünnet olacak çocuğun ve kendilerinin kimlik fotokopisi, ikametgâh ilmühaberi ve çocuklarıyla birlikte giderek kendilerine en yakın merkezde kayıt yaptırabilecek.

Kıyafet Ve Sürpriz Hediyeler

Ankara Büyükşehir Belediyesi kayıt sürecinin tamamlanmasının ardından çocukların sünnet kıyafetlerini karşılayacak. Ayrıca çocuklara çeşitli sürpriz hediyeler de dağıtılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.