RU Dizisi Yasaklandı mı? Ru Dizisi Oyuncuları Kimler? Ru Dizisi Nerede Çekiliyor? İşte Tüm Detaylar...

RU Dizisi Yasaklandı mı? Ru Dizisi Oyuncuları Kimler? Ru Dizisi Nerede Çekiliyor? İşte Tüm Detaylar...
Meryem Uzerli ve Burak Berkay Akgül'ün başrollerini paylaştığı "RU" dizisi, sosyal medyada büyük tepki topladı. Peki, dizi neden yasaklanmak isteniyor ve konusu nedir?

Gain platformunda yayınlanan ve başrollerinde Meryem Uzerli ile Burak Berkay Akgül'ün yer aldığı "RU" dizisi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dizinin konusu ve işleyişi, izleyiciler arasında tartışmalara yol açtı ve #RuDizisiYasaklansın etiketiyle kampanyalar düzenlendi. Peki, "RU" dizisi neden bu kadar tepki çekiyor?

Ru Dizisi Oyuncuları ve Konusu? Ru Dizisi Tepki Çekmeye Devam Ediyor! - Marmaris Manşet

DİZİNİN KONUSU VE TEPKİLER

"RU" dizisi, 38 yaşında evli bir kadın ile 18 yaşındaki bir gencin arasındaki tutkulu ve imkansız aşk hikayesini anlatıyor. Meryem Uzerli'nin canlandırdığı Reyan ve Burak Berkay Akgül'ün canlandırdığı Uzer karakterleri üzerinden gelişen bu ilişki, aralarındaki 20 yaş farkı nedeniyle sosyal medyada büyük tepki topladı. İzleyiciler, dizinin ahlaki ve dini değerlere zarar verdiğini savunarak yasaklanmasını talep etti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞMURU

Dizinin yayınlanmasının ardından sosyal medyada kullanıcılar, "Bu dizi ahlaksızlığı yaymak için yapılmış", "Dini ve ahlaki değerlerimize zarar veriyor" gibi yorumlarla tepkilerini dile getirdi. #RuDizisiYasaklansın etiketi kısa sürede viral oldu ve diziye yönelik eleştiriler çığ gibi büyüdü.

Ru dizisi sevişme sahnesi | Sosyal medyada 'Yasaklansın' talebi | Ru dizisi yasaklandı mı, yayından kaldırılıyor mu | Ru dizisi konusu ne, nerede yayınlanıyor

OYUNCU KADROSU VE ÇEKİM YERİ

"RU" dizisinin oyuncu kadrosunda Meryem Uzerli ve Burak Berkay Akgül'ün yanı sıra Hira Koyuncuoğlu, Emre Karayel, Gökay Türkmen, Zafer Algöz, Şevval Sam, Derya Alabora, Gonca Vuslateri, Kartal Can Ermiş, Beril Kayar ve Sevgi Temel gibi isimler yer alıyor. Dizi, İzmir'in Urla ilçesinde çekilmektedir.

YASAKLANMA DURUMU

Şu an için "RU" dizisinin yasaklandığına dair resmi bir açıklama bulunmamaktadır. Ancak, dizinin konusu ve işleyişi üzerindeki tartışmalar devam etmekte olup, sosyal medyadaki tepkiler de giderek artmaktadır. Gain platformu ve dizi yapımcıları, bu eleştiriler karşısında nasıl bir adım atacakları merakla beklenmektedir. "RU" dizisi, 38 yaşındaki evli bir kadın ile 18 yaşındaki bir genç arasındaki aşk hikayesini konu alarak cesur bir tema işlemesine rağmen, sosyal medyada büyük tepki toplamış durumda. Dizinin geleceği ve tepkilere nasıl yanıt verileceği ise ilerleyen günlerde netlik kazanacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.