Hande Erçel Milano'da Göz Kamaştırdı! Derin Yırtmaçlı ve Göğüs Dekolteli Elbisesi ile Etkinlikte Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti!

Hande Erçel Milano'da Göz Kamaştırdı! Derin Yırtmaçlı ve Göğüs Dekolteli Elbisesi ile Etkinlikte Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti!
Hande Erçel, Milano'da katıldığı mücevher markasının tanıtım gecesinde derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Erçel, hem övgü dolu hem de eleştirel yorumlarla gündeme oturdu.

Güneşin Kızları dizisindeki Selin karakteri ile yıldızı parlayan Hande Erçel, Sen Çal Kapımı ve Bambaşka Biri gibi projelerdeki başarısıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sıkça gündeme gelen Erçel, şimdilerde katıldığı etkinliklerdeki tarzıyla adından söz ettiriyor.

Hande Erçel Milano'da rüzgâr gibi esti! Derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli elbisesi ile yürek hoplattı - Resim: 2

MİLANO'DA RÜZGAR GİBİ ESTİ

Hande Erçel, yüzü olduğu mücevher markasının Milano'daki tanıtım gecesine katıldı. Kahverengi tonlarında derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli elbisesiyle geceye damga vuran ünlü oyuncu, zarif ve cesur tarzıyla büyük beğeni topladı. Ancak, yırtmacını sürekli eliyle kontrol etmesi dikkatlerden kaçmadı ve sosyal medyada gündem oldu.

Hande Erçel Milano'da rüzgâr gibi esti! Derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli elbisesi ile yürek hoplattı - Resim: 4

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURU

Erçel'in Milano'daki bu cesur tarzı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kullanıcılar, "Yine harika olmuş", "Muhteşem görünüyor" gibi övgü dolu yorumlar yaparken, bazıları ise "Tutacağın şeyi neden giyiyorsun?", "Sürekli yırtmacını neden tutuyor?" şeklinde eleştirilerde bulundu. Erçel'in tarzı, hem hayranları hem de eleştirmenler tarafından geniş bir yelpazede değerlendirildi.

Hande Erçel Milano'da rüzgâr gibi esti! Derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli elbisesi ile yürek hoplattı - Resim: 6

ELEŞTİRİLER VE ÖVGÜLER

Ünlü oyuncunun Milano'daki bu görünümü, sosyal medyada uzun süre konuşulacak gibi görünüyor. Erçel, cesur ve iddialı tarzıyla moda dünyasında adından söz ettirirken, eleştirilerle de başa çıkmaya devam ediyor. Hem stilini hem de kendine olan güvenini sergileyen Hande Erçel, geceye damgasını vurdu.

Hande Erçel'in Milano'daki bu büyüleyici görünümü, şüphesiz ki modaseverler ve hayranları tarafından uzun süre unutulmayacak. Ünlü oyuncu, katıldığı etkinliklerdeki cesur tercihleriyle moda dünyasında rüzgar gibi esmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.