İcardi'nin Paralarının Nereye Gittiği Belli Oldu! Wanda Nara'nın Servet Değerindeki Çanta Koleksiyonu Gündem Oldu!

İcardi'nin Paralarının Nereye Gittiği Belli Oldu! Wanda Nara'nın Servet Değerindeki Çanta Koleksiyonu Gündem Oldu!
Wanda Nara, servet değerindeki çanta koleksiyonunu gözler önüne serdi. Özel olarak korunan odanın güvenlik önlemleri dikkat çekti. İşte Nara'nın çantalarını koruma yöntemi!

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, lüks yaşam tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda, servet değerindeki çanta koleksiyonunu gözler önüne seren Nara, koleksiyonunu nasıl koruduğunu da açıkladı.

Wanda Nara'nın servet değerindeki çantaları olay oldu! Onları işte böyle koruyor! - Resim: 3

SERVET DEĞERİNDE BİR KOLEKSİYON

Arjantinli model, televizyon sunucusu ve futbol menajeri Wanda Nara, Milano'daki evinde yer alan ve 160'tan fazla çantadan oluşan koleksiyonunu takipçileriyle paylaştı. Bu değerli çantaları hırsızlara karşı korumak için aldığı önlemler ise sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Wanda Nara'nın servet değerindeki çantaları olay oldu! Onları işte böyle koruyor! - Resim: 4

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Wanda Nara, çanta odasının güvenlik önlemlerini detaylı bir şekilde anlattı. Çantaların bulunduğu odaya erişim için parmak izi ve şifreyle mühürlenmiş üç kapıdan geçilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, çantalarının tamamını sigortalattığını da ekledi. Nara, "Burada koleksiyonum var. Parmak izi ve şifreyle mühürlenmiş üç kapıdan geçmeniz gerekiyor" dedi.

Wanda Nara'nın servet değerindeki çantaları olay oldu! Onları işte böyle koruyor! - Resim: 11

SOSYAL MEDYADA YANKI UYANDIRDI

Wanda Nara'nın bu paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Lüks yaşam tarzı ve değerli koleksiyonuyla dikkat çeken Nara, güvenlik önlemleriyle de takipçilerinin ilgisini çekti. Hem hayranları hem de eleştirmenleri tarafından konuşulan bu paylaşım, Wanda Nara'nın çanta koleksiyonunu nasıl koruduğunu ortaya koydu.

Wanda Nara'nın servet değerindeki çantaları olay oldu! Onları işte böyle koruyor! - Resim: 5

AİLESİYLE BİRLİKTE MİLANO VE ARJANTİN'DE

Wanda Nara, ailesiyle birlikte ligin bitmesinin ardından İstanbul'dan Milano'ya gitti ve burada bir süre kaldıktan sonra memleketleri olan Arjantin'e uçtu. Yanında çok sayıda bavul götüren Nara, lüks yaşantısını ve geniş koleksiyonunu her yerde sürdürmeye devam ediyor.

Wanda Nara'nın servet değerindeki çantaları olay oldu! Onları işte böyle koruyor! - Resim: 12

Wanda Nara'nın servet değerindeki çanta koleksiyonunu koruma yöntemi, lüks ve güvenliğin birleştiği bir yaşam tarzını gözler önüne seriyor. Nara'nın bu paylaşımı, sosyal medyada daha uzun süre konuşulacağa benziyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.