Survivor'un Yıldızı Turabi Yastık Savaşında! Sosyal Medyada Yorum Yağmuru... ''Yine Paran Bitti Heralde!''

Survivor'un Yıldızı Turabi Yastık Savaşında! Sosyal Medyada Yorum Yağmuru... ''Yine Paran Bitti Heralde!''
Sakatlıkları Nedeniyle Survivor'a Erken Veda Eden Turabi, Yastık Savaşı ile GündemdeSurvivor'un eski şampiyonlarından Turabi Çamkıran, sakatlıkları nedeniyle yarışmaya erken veda ettikten sonra sosyal medyada yastık savaşı yaptığı anlarla gündem oldu.

2024 All Star sezonuna katılan Turabi Çamkıran, performansı ve kavgalarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak, yarışmanın ilerleyen günlerinde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma alınan Turabi, bu süreçte paylaşımlarıyla takipçilerinin ilgisini çekmeye devam etti.

Yastık Savaşı Turnuvası Sosyal Medyada Gündem Oldu

Son olarak yastık savaşı turnuvasına katılan Turabi, sosyal medyada gündem oldu. Yetenek Sizsiniz, Survivor, The Challenge: War of the Worlds ve The Challenge: Ride or Dies gibi birçok yarışmada boy gösteren Turabi'nin yastık savaşı turnuvasına katılması, takipçileri arasında alay konusu oldu. Sosyal medyada "Adam her parası bittiğinde saçma bir yarışmada" gibi yorumlar yapılırken, bazıları da bu durumu eğlenceli buldu.

Sosyal Medyada Farklı Tepkiler

Turabi'nin yastık savaşı turnuvasındaki görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kimileri bu durumu eleştirirken, bazı kullanıcılar da Turabi'nin her durumu eğlenceli bir hale getirebilme yeteneğine hayran kaldı.

Sakatlıklar nedeniyle yarışmadan erken ayrılan ve sağlık sorunlarıyla mücadele eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımları ve katıldığı etkinliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yastık savaşı turnuvasındaki performansıyla bir kez daha gündem olan Turabi, takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.