Ünlü Fenomen Ödül Gecesine Şok Kombin İle Geldi! ''Hiç Giymeseydin Ya Yorulmuşsun'' Yorumları Geldi!

Ünlü Fenomen Ödül Gecesine Şok Kombin İle Geldi! ''Hiç Giymeseydin Ya Yorulmuşsun'' Yorumları Geldi!
Paris'te düzenlenen Vogue World 2024, moda dünyasının en unutulmaz anlarına sahne oldu. Etkinlik başlamadan önce yıldızlarla dolu kırmızı halıda boy gösteren ünlüler arasında Cara Delevingne, Normani ve Emma Chamberlain gibi isimler yer aldı.

23 yaşındaki ünlü YouTuber Emma Chamberlain, kırmızı halıda daracık, seksi ve modern bir görünümle dikkat çekti. Chamberlain, göğüs altını gösteren ince askılı sütyen üstüyle cesur bir tarz sergiledi. Bu minik parçayı, ayaklarının dibinde küçük bir kuyruğa dönüşen bordo renkli yüksek belli deri bir etekle kombinledi.

Ekran Alıntısı

Rick Owens İmzalı Siluet

Chamberlain'in vücuda oturan bu siluetini ünlü tasarımcı Rick Owens yarattı. Crop top tarzı kırmızı halıda yeni bir şey değil, ancak Chamberlain'in mikro boyutlu üstü bu trendi daha avangart bir yöne taşıdı. Cesur kombinasyonuyla etkinlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Chamberlain, moda dünyasında da büyük yankı uyandırdı.

uoıup

Emma Chamberlain'in cesur ve modern stili, Vogue World 2024'te moda severlerin ve eleştirmenlerin beğenisini kazandı. Kırmızı halıdaki bu unutulmaz an, Chamberlain'in moda ikonu olarak yükselişini bir kez daha gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.