Yeliz Şar, Bodrum Tatilinde Fit Haliyle Gençlere Taş Çıkarttı! ''Bu Yaşta Bu Fizik Şaka Mı?'' Yorumları Geldi!

Yeliz Şar, Bodrum Tatilinde Fit Haliyle Gençlere Taş Çıkarttı! ''Bu Yaşta Bu Fizik Şaka Mı?'' Yorumları Geldi!
Ünlü oyuncu Yeliz Şar, Bodrum'da tatil yaparken fit ve estetik görünümüyle dikkat çekti. Sürpriz boşanmasının ardından Sadettin Saran ile yaşadığı ilişki sonrası ekranlardan uzak kalan Şar, güzelliği ve formuyla göz kamaştırdı.

Türk televizyonlarının sevilen oyuncularından Yeliz Şar, Bodrum tatilinde fit ve estetik görünümüyle dikkatleri üzerine çekti. Meslektaşı Tolga Güleç ile Ağustos 2013'te Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde evlenen ve Aralık 2017'de anlaşmalı olarak boşanan Şar, sürpriz boşanmanın ardından 2019'da iş insanı Sadettin Saran ile altı aylık bir ilişki yaşamıştı.

Yeliz Şar, Bodrum tatilinde Ünlü oyuncu yıllara meydan okuyor

Bodrum'da Tatilin Tadını Çıkarıyor

Yaklaşık bir yıldır ekranlardan uzak olan Yeliz Şar, Bodrum'un Turgutreis bölgesinde bir otelin plajında görüntülendi. Tatilin keyfini çıkaran 46 yaşındaki oyuncu, fit hali ve güzelliği ile tüm bakışları üzerinde topladı. Son olarak 'Kısmet' dizisinde rol alan Şar, ekranlara ara vermiş olmasına rağmen formunu korumaya devam ediyor.

Estetik Hareketler ve Egzersiz

Denize girmeden önce iskelede estetik hareketler yapan Yeliz Şar, fiziksel formunu ve esnekliğini sergiledi. Egzersizlerini tamamladıktan sonra Bodrum'un sıcak havasına daha fazla dayanamayan ünlü oyuncu, kendini Ege'nin serin sularına bıraktı. Şar'ın iskelede yaptığı estetik hareketler, plajda bulunan diğer tatilciler tarafından ilgiyle izlendi.

Gençlere Taş Çıkarttı

Yeliz Şar, fit görünümü ve gençlere taş çıkartan enerjisiyle dikkat çekti. Plajda keyifli vakit geçiren oyuncu, güzelliği ve sağlıklı yaşam tarzıyla örnek bir profil sergiliyor. Sosyal medyada da sık sık tatil fotoğraflarını paylaşan Şar, takipçilerinden övgü dolu yorumlar alıyor.

Yeliz Şar, Bodrum tatilinde Ünlü oyuncu yıllara meydan okuyor

Sürpriz Boşanma ve Sonrası

Tolga Güleç ile evliliğini sürpriz bir şekilde sonlandıran Yeliz Şar, boşanmanın ardından iş insanı Sadettin Saran ile kısa bir ilişki yaşamıştı. Bu ilişki de altı ay sürdükten sonra sona ermişti. Boşanma ve ilişkilerinin ardından bir süre ekranlardan uzak kalan Şar, bu dönemi kendine ve sağlığına odaklanarak geçirdi.

Yeliz Şar, Bodrum tatilinde Ünlü oyuncu yıllara meydan okuyor

Gelecek Projeleri Merak Konusu

Yeliz Şar'ın ekranlara ne zaman döneceği ve hangi projelerde yer alacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Hayranları, Şar'ın yeni projelerini heyecanla beklerken, oyuncunun tatil sonrası yeniden setlere dönmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.