Mehmet Aslantuğ İle Boşanan Arzum Onan Yeni Bir Aşka Yelken Açtı! 27 Yıllık Evliliğin Ardından Yeni Bir Başlangıç Şaşırttı!

Mehmet Aslantuğ İle Boşanan Arzum Onan Yeni Bir Aşka Yelken Açtı! 27 Yıllık Evliliğin Ardından Yeni Bir Başlangıç Şaşırttı!
Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini geçen yıl sonlandıran Arzum Onan, kalbinin kapılarını yeniden araladı. Los Angeles'ta yaşayan Türk işadamıyla yeni bir aşka yelken açan Onan, mutluluğu Amerika'da buldu.

Geçtiğimiz yıl 29 Mayıs'ta, magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olarak gösterilen Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, 27 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandırarak hayranlarını şaşırtmıştı. Kavgasız, gürültüsüz ve anlaşmalı olarak boşanan çift, zaman zaman görüşmeye devam ettikleri için birçok kişi yeniden bir araya gelme ihtimallerini düşündü. Ancak Arzum Onan, eski defterleri tamamen kapatıp yeni bir aşka yelken açarak bu düşüncelere son noktayı koydu.

Arzum Onan yeni bir aşka yelken açıyor

Yeni Aşk Los Angeles'tan

Arzum Onan, yaklaşık bir yıl önce boşandıktan sonra, iki ay önce kalbinin kapılarını yeniden açtı. Los Angeles'ta yaşayan bir Türk işadamıyla birlikte olduğu öğrenilen Onan, ismini sır gibi sakladığı yeni sevgilisiyle mutlu bir ilişki yaşıyor. Amerika'da yaşayan işadamıyla sık sık Amerika'ya gidip gelen Onan'ın, kıtalar arası aşkı başarılı bir şekilde yürüttüğü belirtiliyor.

Kıtalar Arası Aşk

Kıtalar arası ilişkilerin zorluklarına rağmen, Arzum Onan ve sevgilisi arasındaki bağın güçlü olduğu ve sık sık bir araya geldikleri ifade ediliyor. İsmi henüz öğrenilemeyen bu işadamının, Onan'ı görmek için sık sık İstanbul'a geldiği ve bu sayede ilişkilerinin mutlu bir şekilde devam ettiği biliniyor. Arzum Onan, eski defterleri kapatmış ve yeni bir hayata adım atmış olmanın huzurunu yaşıyor.

Geçmişin İzleri Silindi

Mehmet Aslantuğ ile olan evliliği boyunca örnek bir çift olarak gösterilen Onan, boşanmanın ardından hayatına devam etme kararlılığı gösterdi. Boşanmanın ardından geçen sürede, geçmişin izlerini silerek yeni bir başlangıç yapmayı başaran Onan, yeni aşkıyla mutluluğu buldu. Hayranları, Arzum Onan'ın bu yeni ilişkisinde de mutlu olmasını temenni ediyor.

Arzum Onan'ın yeni aşkı kimdir? Orkan Özkan kimdir? - Yozgat Haber - Yozgat Son Dakika Haberleri - Haberler Yozgat - İleri Gazetesi

Mutlu ve Huzurlu Bir İlişki

Arzum Onan'ın yeni aşkıyla olan ilişkisi, magazin dünyasında büyük ilgi uyandırdı. Onan, Amerika'da yaşayan Türk işadamıyla olan birlikteliğinde mutluluğu yakalamış gibi görünüyor. İkilinin birlikte geçirdiği zamanlar ve İstanbul-Los Angeles arası yapılan ziyaretler, ilişkilerinin ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor.

Arzum Onan'ın yeni aşkı ile yaşadığı bu mutlu ve huzurlu ilişki, hayranları tarafından da büyük bir sevinçle karşılandı. Geçmişteki evliliğinden kalan izleri tamamen silen Onan, hayatında yeni bir sayfa açarak, kalbinin kapılarını yeniden araladı. Yeni ilişkisinde de mutlu ve huzurlu olmasını dilediğimiz Arzum Onan'a, hayatının bu yeni döneminde başarılar ve mutluluklar diliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.