Simge Sağın'dan Şok Icardi İtirafı! "Bana Yenge Diyorlardı" Sözleri Gündem Oldu! ''Libidomu Güvensizlik Düşürür''

Simge Sağın'dan Şok Icardi İtirafı! "Bana Yenge Diyorlardı" Sözleri Gündem Oldu! ''Libidomu Güvensizlik Düşürür''
Son dönemin popüler şarkıcıları arasında yer alan Simge Sağın, geçen yaz 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın kutlamalarına katılmasıyla gündeme oturdu. "Aşkın Olayım" şarkısıyla uzun süredir konuşulan Sağın, tekrardan gündemde...

Galatasaray'ın şampiyonluk maçında sahneye çıkarak "Aşkın Olayım" şarkısını söyleyen Simge Sağın, performansıyla büyük beğeni topladı. Icardi ile birlikte sahne alması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve ikilinin arasındaki uyum konuşulmaya başlandı.

Cesur Pozlarıyla Gündemde

Sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı pozlarla magazin gündeminden düşmeyen Simge Sağın, güzelliği ve kusursuz fiziğiyle dikkat çekiyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü şarkıcı, magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın'dan olay Icardi itirafı! "Bana yenge diyorlardı" dedi! Çarpıcı açıklamaları gündem oldu - Resim: 9

Icardi Yakıştırmalarına Yanıt Verdi

Simge Sağın, sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan Icardi yakıştırmalarına yanıt verdi. Icardi'nin evli olmasına rağmen kendisine "yenge" denildiğini belirten Sağın, "İnsanlar kafalarında birtakım yakıştırmalar yapıyorlar ve buna inanıyorlar. Çok tatlı bir aile ve ben ailelere hep saygılıyımdır" dedi.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın'dan olay Icardi itirafı! "Bana yenge diyorlardı" dedi! Çarpıcı açıklamaları gündem oldu - Resim: 6

Estetik İddialarına Cevap Verdi

Son dönemlerde kendisiyle ilgili estetik iddialarına da yanıt veren Simge Sağın, "Benim canım bu saatten sonra ne istiyorsa onu yaparım. Benim bedenim, benim dudağım! Böyle mutluyum ve kendimi iyi hissediyorum. Dudağım dışında bir dolgum yok, yaptırdığım şeylerle ilgili 'yaptırmadım' demek bana komik gelir" ifadelerini kullandı.

İhanete Uğradığını İtiraf Etti

Geçmiş ilişkilerinde yaşadığı ihanetleri de itiraf eden Sağın, sevgilisinin kendisini yakın arkadaşıyla aldattığını anlattı. Bu durumu çok zor atlattığını ve büyük acı çektiğini belirten Simge, "Bu bir rezillikti. Bana bunu yaşattıkları için aynılarını yaşamalarını diledim" diyerek öfkesini dile getirdi.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın'dan olay Icardi itirafı! "Bana yenge diyorlardı" dedi! Çarpıcı açıklamaları gündem oldu - Resim: 5

Aşk Arayışı Devam Ediyor

Uzun süredir özel hayatında yalnız olduğunu belirten Simge Sağın, artık yeni bir aşk istediğini ifade etti. "Radarlarım açık. Aşk olmadığında hayat çok boş geliyor. Yaşam enerjisini en çok besleyen şeylerden biri aşk" diyen Sağın, yeni bir ilişkiye hazır olduğunu söyledi.

Simge Sağın'ın bu çarpıcı açıklamaları, sosyal medyada ve magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Güzelliği, cesur tarzı ve samimi itiraflarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı, hayranlarından büyük destek görmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.