İbrahim Tatlıses'in Eski Eşi Derya Tuna’nın Olay Yaratan Yeni Hali ve Gençleşme Sürecinin Detayları!

İbrahim Tatlıses'in Eski Eşi Derya Tuna’nın Olay Yaratan Yeni Hali ve Gençleşme Sürecinin Detayları!
İbrahim Tatlıses'in eski eşi ve ünlü sanatçı Derya Tuna, gençleşmek için estetik yaptırarak magazin gündemine bomba gibi düştü. Yeni haliyle takipçilerini şaşkına çeviren Tuna, ilk kez babaanne olmanın heyecanını yaşarken, estetik sonrası gündemde...

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında Yasemin Şefkatli ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz temmuz ayında ikiz bebekleri olacağını duyuran çift, oğulları İbrahim Ayel’i 22 Ocak'ta kucaklarına aldı. Derya Tuna ise ilk kez babaanne olmanın sevincini yaşarken, estetik operasyonla gençleşerek yeniden gündeme geldi.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin Mutlu Ailesi

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, 2021 yılında hayatlarını birleştirmiş ve geçtiğimiz temmuz ayında ikiz bebek beklediklerini duyurmuşlardı. 22 Ocak'ta dünyaya gelen oğulları İbrahim Ayel, doğduktan birkaç saat sonra kalbinde yaşadığı sorun nedeniyle ameliyata alındı. Neyse ki ameliyat başarılı geçti ve minik İbrahim Ayel sağlığına kavuştu. Bu süreçte dede İbrahim Tatlıses, adaş torununun sağlık durumunun iyi olduğunu müjdeledi.

İbrahim Tatlısesin eski eşi Derya Tuna estetik yaptırdı Yüzünü gerdiren ismin değişimi olay oldu

Derya Tuna'nın Estetik Sonrası Yeni Hali

Derya Tuna, gençleşmek için geçirdiği estetik operasyon sonrası yepyeni bir görünüme kavuştu. Öncesi ve sonrası fotoğraflarını gören takipçileri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Tuna, estetik operasyon sonrası adeta yıllara meydan okuyan bir görünüm kazandı. AVM'de torunları için alışveriş yaparken görülen Tuna, gazetecilerin sorularını yanıtladı ve duygusal açıklamalarda bulundu.

İbrahim Tatlısesin eski eşi Derya Tuna estetik yaptırdı Yüzünü gerdiren ismin değişimi olay oldu

İlk Kez Babaanne Olmanın Heyecanı

İlk kez babaanne olmanın mutluluğunu yaşayan Derya Tuna, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Bebeklerimize hediye almaya geldim. Çok şükür inanılmaz güzel duygular yaşıyoruz." Tuna, torunları için kıyafetler ve oyuncaklar alarak AVM'den ayrıldı.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin Aile Sevinci

İkiz bebeklerini kucaklarına alan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Yasemin Şefkatli, eşi İdo Tatlıses'in doğum gününü aşk dolu sözlerle kutladı ve dört kişilik ailelerinin ilk fotoğrafını paylaştı. Şefkatli, duygusal paylaşımında "Baba olarak girdiğin ilk yaşın, yeni, bence en güzel yaşlarının da başlangıcı olacak. Sen bizim en büyük şansımızsın biliyorum, hani derler ya gölgesi yeter diye işte tam olarak öyle. İyi ki doğdun İdo'm, iyi ki beni buldun, iyi ki bizimsin seni çok seviyorum, nice güzel yaşların olsun sevgilim, çok yaşa, mutlu yaşa bizle yaşa!" ifadelerini kullandı.

Derya Tuna, gençleşmek için geçirdiği estetik operasyonla adeta yeniden doğdu. İlk kez babaanne olmanın heyecanını yaşarken, yeni haliyle büyük beğeni topladı. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin mutlu ailesi, bebeklerinin sağlık sorununu atlatarak huzurlu bir yaşam sürmeye devam ediyor. Tuna'nın estetik sonrası görüntüsü ve aile hayatındaki sevinçleri, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.