Dünyanın En Seksi Kadını Seçilen Ashley Graham Yunanistan Tatilinde! "Bikini Üstü Küçük Geldi" Paylaşımları Alev Alev Yaktı!

Dünyanın En Seksi Kadını Seçilen Ashley Graham Yunanistan Tatilinde! "Bikini Üstü Küçük Geldi" Paylaşımları Alev Alev Yaktı!
Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi kadını seçilen Ashley Graham, Yunanistan tatilinden paylaştığı cesur pozlarla yine gündem oldu. Ünlü modelin siyah beyaz bikinisi sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Dünyaca ünlü büyük beden model Ashley Graham, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını büyülemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda ikiz bebeklerini kucağına alan Graham, modellik kariyerinden uzak kalmayarak podyumlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Üç çocuk annesi olan Amerikalı model, şu sıralar Yunanistan'da tatilin keyfini çıkarıyor ve tatilden karelerini takipçileriyle paylaşıyor.

1

Yunanistan Tatilinden Peş Peşe Paylaşımlar

Ashley Graham, Yunanistan tatilinde çektiği fotoğrafları peş peşe sosyal medya hesaplarından paylaştı. Siyah beyaz bikinisiyle verdiği pozlarda, bikini üstünün küçük gelmesi dikkat çekti. Büyük beden modelin bikini üstünden göğüsleri adeta taşarken, bu doğal görüntü hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Sosyal Medyada Yorum Yağmuru

Ashley Graham’ın tatil pozları, sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü ve yorum yağmuruna tutuldu. Takipçileri, "Mayosu küçük mü gelmiş?", "Bu kadar doğal görünmesine bayılıyorum", "En muhteşem, en güzel, en sıcak", "Çok güzel" gibi yorumlar yaparak ünlü modele olan hayranlıklarını dile getirdi.

2

Zorbalıklara Karşı Mücadele

Ashley Graham, geçmişte bedeninden dolayı maruz kaldığı zorbalıkları açık yüreklilikle anlatmış ve her kadının bedenini sevmesi gerektiği konusunda sık sık tavsiyelerde bulunmuştu. "12 yaşımdayken kendi bedenimden utandırıldım" diyerek zorbalığa maruz kaldığını açıklayan ünlü model, her kadının bedeniyle barışık olması gerektiğini vurguluyor. Graham, bu konuda verdiği cesur mesajlarla birçok kadına ilham kaynağı oluyor.

İddialı Tarzıyla Gündemden Düşmüyor

İddialı tarzı ve kendine güveniyle her zaman gündemde kalmayı başaran Ashley Graham, geçtiğimiz yıl 'Uluslararası Yılın Kadın Modeli' seçilmişti. Modellik kariyerinde elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Graham, şimdi de Yunanistan tatilinden paylaştığı fotoğraflarla gündemi sallıyor.

4

Ashley Graham, doğal ve cesur paylaşımlarıyla hayranlarından tam not almaya devam ediyor. Yunanistan tatilinden yaptığı bu paylaşımlar, ünlü modelin hem güzelliğini hem de kendine olan güvenini bir kez daha gözler önüne serdi. Graham, kadınlara bedenlerini sevmeleri konusunda ilham vermeye devam ediyor ve sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi tarafından takip ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.