Hadise'nin Yeni Projesi Bomba Gibi Geliyor! Partneri ve Dudak Uçuklatan Ücretiyle Ekranlara Dönüyor! İşte Detaylar...

Hadise'nin Yeni Projesi Bomba Gibi Geliyor! Partneri ve Dudak Uçuklatan Ücretiyle Ekranlara Dönüyor! İşte Detaylar...
Hadise, cesur sahne kostümleri, özel hayatı ve danslarıyla sık sık gündeme gelirken, şimdi de oyunculuk için hazırlık yapıyor. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük romantik komedi dizisi için anlaşma sağlayan Hadise, ekranlara dönüyor.

Şenol Sönmez’in yöneteceği, Meryem Gültabak ile Cihan Çalışkantürk’ün yazdığı dizi İstanbul’da çekilecek. Hadise, dizide "Ceren" karakterini canlandıracak. Partneri ise genç kuşağın başarılı ve karizmatik jönlerinden İlhan Şen olacak. Dizide ayrıca Seda Bakan "Selma" karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

HADİSE 1

Dudak Uçuklatan Ücret

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, BKM’nin yapımcılığını üstlendiği bu projede Hadise, 10 milyon TL ücret karşılığında rol alacak. Şu sıralar oyunculuk derslerine başlayan Hadise'yi, projeye yakın arkadaşı Seda Bakan'ın ikna ettiği söyleniyor. Yakında sete çıkacak olan Hadise, bu projeyle oyunculuk kariyerine sağlam bir adım atacak gibi görünüyor.

ilhan şen

Hadise'nin bu yeni projesi, hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Cesur sahne performanslarının ardından oyunculukta da iddialı olan Hadise, bakalım izleyicilere nasıl bir performans sergileyecek?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.