Şeyma Subaşı'nın İbiza Tatilinden Paylaştığı Fotoğrafa Şok Yorum Geldi! Şeyma Subaşı'nın Cevabı İse Herkesi Şaşırttı!

Şeyma Subaşı'nın İbiza Tatilinden Paylaştığı Fotoğrafa Şok Yorum Geldi! Şeyma Subaşı'nın Cevabı İse Herkesi Şaşırttı!
Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra aşk hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, son dönemdeki tatil fotoğraflarıyla yine adından söz ettiriyor.

Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Şeyma Subaşı, bu defa Ibiza tatilinden paylaştığı siyah bikinili pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Tatil pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken Subaşı, cesur ve şık tarzıyla takipçilerinden tam not aldı.

ŞEYMA 1

Haç Detaylı Kolye Merak Uyandırdı

Subaşı'nın pozlarında dikkat çeken bir diğer detay ise haç sembollü kolyesiydi. Bir takipçisinin ''Kolye aksesuar mı yoksa manevi duruşun mu?'' sorusuna kayıtsız kalamayan ünlü isim, bu yoruma "aksesuar" diyerek yanıt verdi. Bu açıklama, Subaşı'nın hayranları arasında çeşitli yorumlara yol açtı.

şeyma 2

Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı

Subaşı'nın paylaşımlarına binlerce beğeni ve yorum yağdı. Hayranları, ünlü ismin fit görünümü ve tatil pozları karşısında hayranlıklarını dile getirdi. Şeyma Subaşı'nın her hareketi ve paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından dikkatle takip edilmeye devam ediyor.

şeyma yorum

Şeyma Subaşı'nın Ibiza tatili, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, ünlü ismin tarzı ve yaşam tarzı konusundaki tercihleri yine gündem olmaya devam ediyor. Hayranları tarafından merakla takip edilen Subaşı, paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemde kalmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.