Hande Erçel'in Ablası Gamze Erçel'in Yeni İmajı Herkesi Şoka Uğrattı! Takipçilerinden Tam Not Aldı!

Hande Erçel'in Ablası Gamze Erçel'in Yeni İmajı Herkesi Şoka Uğrattı! Takipçilerinden Tam Not Aldı!
Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla yine gündeme geldi. 2019 yılında Caner Yıldırım ile evlenen ve eşiyle birlikte ürettiği sosyal medya içerikleriyle fenomen haline gelen Gamze Erçel, yaptığı imaj gündem oldu.

Birçok markayla iş birliği yapan ve Instagram'da 4.7 milyon takipçisi bulunan Gamze Erçel, paylaşımlarıyla büyük ilgi görüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim, bu kez saçlarını kısacık kestirerek hayranlarının karşısına çıktı.

hande gamze 2

Yeni İmajıyla Tam Not Aldı

Gamze Erçel, yeni imajını "New girl" notuyla Instagram'da paylaştı. Uzun saçlarını kısacık kestiren Erçel'in bu değişikliği, takipçilerinden büyük beğeni topladı. Sosyal medya kullanıcıları, Gamze Erçel'in yeni haline övgü dolu yorumlar yağdırdı.

GAMZE 2

Yorum Yağmuru

Gamze Erçel'in yeni imajına sosyal medyada; "Harika olmuşsun", "Of bayıldım", "Aşırı yakışmış", "Sana her şey yakışıyor", "Aşırı güzelsin" gibi yorumlar yapıldı. Erçel'in bu cesur değişikliği, takipçileri tarafından çok beğenildi ve takdir topladı.

GAMZE

Sonuç olarak, Gamze Erçel, yaptığı imaj değişikliğiyle sosyal medyada büyük ilgi topladı ve hayranlarından tam not aldı. Yeni haliyle adından söz ettirmeyi başaran Erçel, fenomen kimliğiyle sosyal medyada etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.