İngiltere'nin En Dövmeli Kadını Unvanını Kaptırmamak İçin Vajinasından Sonra Kalçasına da Dövme Yaptırdı! O Anlar Gündem Oldu!

İngiltere'nin En Dövmeli Kadını Unvanını Kaptırmamak İçin Vajinasından Sonra Kalçasına da Dövme Yaptırdı! O Anlar Gündem Oldu!
İngiltere'nin en dövmeli kadını olarak bilinen 36 yaşındaki fenomen, vücudunun %95'ini dövmelerle kaplatma hedefiyle dikkat çekiyor. Bu hedef doğrultusunda şimdiye kadar 35 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 459 bin TL) harcayan ünlü isim gündem oldu.

Eski sevgilisinin adını kasıklarına dövme yaptıran fenomen isim, ayrılığın ardından bu dövmeyi kapatmak için daha fazla dövme yaptırdı. Dövme tutkusunu sürdüren ünlü isim, bu kez kalçasına dövme yaptırarak takipçilerinin karşısına çıktı. Yeni dövmesini sosyal medyada paylaşan fenomen, gönderisiyle büyük ilgi topladı.

"İngiltere'nin en dövmeli kadını" unvanını kaptırmamak için elinden geleni yapıyor! Cinsel organından sonra kalçasına dövme yaptırdı

Dövme Yaptırdığı Anları Paylaştı

Sosyal medya hesabında 1400'den fazla beğeni alan paylaşımında, ünlü isim bir dergi okurken dövmecinin kalçasına dövme yaptığı anları gösterdi. Fenomenin bu cesur paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Kullanıcılar, fenomenin dövme tutkusunu ve cesaretini övgü dolu yorumlarla karşıladı.

Dövme Tutkusu ve Azmi

İngiltere'nin en dövmeli kadını unvanını kaptırmamak için elinden geleni yapan fenomen isim, dövme tutkusunu ve azmini her fırsatta gözler önüne seriyor. Vücudunun %95'ini dövmelerle kaplama hedefini sürdüren ünlü isim, yeni dövmeleriyle sosyal medyada adından sıkça söz ettiriyor.

2

Sosyal Medyada Büyük İlgi

Fenomenin kalçasına yaptırdığı yeni dövme, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Takipçileri, cesur ve özgün dövme seçimlerini beğeniyle karşıladı. Dövme tutkunu isim, sosyal medya paylaşımlarıyla hem dikkat çekiyor hem de ilgi odağı olmayı başarıyor.

Sonuç olarak, İngiltere'nin en dövmeli kadını unvanını korumak için yeni dövme yaptırmaya devam eden fenomen isim, kalçasına yaptırdığı dövme ile sosyal medyada büyük ilgi topladı. Dövme tutkusunu ve azmini sürdüren ünlü isim, cesur paylaşımlarıyla takipçilerinden tam not almayı başarıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.