Ceyda Düvenci'nin Yeni Saç İmajı Sosyal Medyayı İkiye Böldü! Afrika Örgüsü Yaptırdı, Takipçileri Tepki Gösterdi!

Ceyda Düvenci'nin Yeni Saç İmajı Sosyal Medyayı İkiye Böldü! Afrika Örgüsü Yaptırdı, Takipçileri Tepki Gösterdi!
Son dönemde özel hayatıyla gündemde olan Ceyda Düvenci, oğluyla birlikte Tanzanya'ya yaptığı tatilin ardından imaj değişikliğine gitti. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla yeni saç stilini gösteren Düvenci, takipçilerini şaşırttı.

Tanzanya tatilini tamamlayan ve sevgilisi Güçlü Mete'ye teşekkür eden Ceyda Düvenci, imajını da değiştirdi. Daha önce Bülent Şakrak ile yollarını ayıran Düvenci, Afrika örgüsü yaptırarak yeni bir tarz denedi. Bu saç stilini hayatında ilk kez denediğini belirten Düvenci, "Hiç denememiştim saçlarımı böyle hep merak ediyordum, kısmet bugüneymiş" dedi.

1

Pınar Altuğ'dan Destek

Ceyda Düvenci'nin yeni imajını paylaşmasının ardından, yakın arkadaşı Pınar Altuğ da yorum yaparak destek verdi. Altuğ, "Harika" diyerek Düvenci'nin yeni tarzını beğendiğini ifade etti.

2

Takipçiler İkiye Bölündü

Ceyda Düvenci'nin Afrika örgüsü yaptırdığı yeni imajı, takipçileri arasında farklı tepkilere yol açtı. Bazı takipçileri, "Eski hali çok daha güzel" yorumunda bulunurken, bazıları ise "Yakıştı" diyerek yeni tarzını beğendi.

3

Sonuç olarak, Ceyda Düvenci'nin Afrika örgüsü yaptırarak yaptığı imaj değişikliği, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve farklı yorumlar aldı. Yeni tarzıyla dikkat çeken Düvenci, takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.