Miss Turkey Güzeli Seçilen Şevval Şahin ve Yeni Sevgilisi Lüks Tekne Tatilinde Aşk Tazeledi! İşte O Anlar...

Miss Turkey Güzeli Seçilen Şevval Şahin ve Yeni Sevgilisi Lüks Tekne Tatilinde Aşk Tazeledi! İşte O Anlar...
2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin, yeni sevgilisi Burak Ateş ile Bodrum'da lüks bir teknede romantik anlar yaşarken görüntülendi. Çiftin aşk dolu anları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Şahin, bu kez yeni sevgilisi Burak Ateş ile birlikte Bodrum'da lüks bir teknede tatil yaparken kameralara yakalandı. Çiftin romantik anları ve birbirini öpmelere doyamamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

şevval 0

Şevval Şahin ve Burak Ateş, Türkbükü'nde demirledikleri lüks teknelerinde denizin ve güneşin keyfini çıkarırken görüntülendi. Tekne tatilinde oldukça mutlu ve neşeli görünen çift, romantik anlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih etti. Ancak, çiftin bu anları kameralardan kaçmadı ve kısa sürede gündem oldu.

şevval 2

Çiftin birbirine olan sevgisi ve romantik anları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Paylaşılan fotoğraflarda, Şevval Şahin ve Burak Ateş'in birbirlerine olan aşkı ve samimiyeti gözlerden kaçmadı. Sosyal medya kullanıcıları, çiftin uyumunu ve mutluluğunu övgü dolu yorumlarla karşıladı.

şevval 1

Şevval Şahin, güzelliği ve başarılı kariyeriyle adından sıkça söz ettirirken, özel hayatıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Burak Ateş ile yeni bir aşka yelken açan Şahin, Bodrum'da geçirdiği romantik tatille magazin dünyasının ilgi odağı oldu.

Şahin ve Ateş, tatillerinin tadını çıkarırken, teknede geçirdikleri keyifli anları sosyal medya hesaplarından da paylaştılar. Bu paylaşımlar, hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve binlerce beğeni ve yorum aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.