6 Gün Önce Boşanan Rüştü Onur Atilla, Şarkıcı Nez ile Tatilde: Aşk Mı Başlıyor, Soruları Yükseldi!

6 Gün Önce Boşanan Rüştü Onur Atilla, Şarkıcı Nez ile Tatilde: Aşk Mı Başlıyor, Soruları Yükseldi!
Güldür Güldür Show’un İbrahim’i Rüştü Onur Atilla, boşandıktan hemen sonra şarkıcı Nez ile tatile çıktı. Sosyal medyada paylaştıkları samimi anlar, aralarındaki aşk dedikodularını güçlendirdi.

Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncusu Rüştü Onur Atilla, geçtiğimiz haftalarda eşi Sinem Ayyıldız'dan boşandıktan hemen sonra şarkıcı Nez ile tatilde görüntülendi. Onur Atilla'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar, hayranları arasında büyük merak uyandırdı ve yeni bir aşk mı başlıyor sorusunu gündeme getirdi.

8dad1a82-daff-4c3b-b723-f809d4500aac.jpg

DurakMedya'nın haberine göre, Rüştü Onur Atilla ve Nez, Bodrum'da denizin ve güneşin tadını çıkarırken oldukça samimi anlar yaşadı. Özellikle birlikte alkol aldıkları anları paylaşan ikili, "Heyecanını yakından paylaşıyorum" notunu düşerek takipçilerini daha da meraklandırdı. Bu paylaşımlar, ikilinin arasında bir ilişki olduğu dedikodularını güçlendirdi.

Onur Atilla, fazla kilolarından kurtulmasıyla son dönemde sıkça gündeme gelmişti. 10 Haziran’da eşi Sinem Ayyıldız'dan resmi olarak ayrılan Atilla, şimdi de Nez ile samimi anlarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Atilla'nın Nez'in paylaşımlarına kalp emojisi bırakması, aralarındaki ilişkinin ciddiyeti hakkında ipuçları verdi.

45ca465a-df7c-4584-9859-d0bc1704e014.jpg

Atilla, lise aşkı olan Sinem Ayyıldız ile 2014 yılında evlenmişti. Bu evlilikten Kemal (2018 doğumlu) ve Uygar (2021 doğumlu) adında iki çocukları bulunuyor. Atilla, sosyal medya hesaplarında sık sık ailesiyle ilgili paylaşımlarda bulunarak bu evliliği övgüyle anlatıyordu.

Rüştü Onur Atilla Kimdir?

18 Mayıs 1986 tarihinde İstanbul Samatya'da doğan Rüştü Onur Atilla, eğitim hayatını Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi'nde tamamladı. 2012 yılında Anadolu Üniversitesi ve PERA Güzel Sanatlar Akademisi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Atilla, tiyatro alanında kariyerine adım attı. Tiyatro Kılçık, Tiyatro Kedi, Tiyatro Bahane ve Tiyatro Pera gibi sahnelerde oyunculuk, yazarlık ve eğitmenlik yaptı.

Kariyerinde birçok önemli projeye imza atan Atilla, Huzurum Kalmadı, Şen Yuva, Kavak Yelleri, Dedemin Fişi, Eyvah Eyvah 3 gibi yapımlarda rol aldı. Şu anda ise Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show programında İbrahim karakterini canlandırıyor.

yyh.jpg

Şarkıcı Nez Kimdir?

Nezihe Kalkan, sahne adıyla Nez, 15 Mart 1979 yılında İzmir'de doğdu. Türk R&B, caz ve pop müziği ses sanatçısı olarak tanınan Nez, aynı zamanda dansçı, eski manken, oyuncu ve televizyon sunucusu. 2000'li yılların başında çıkardığı "Sakın Ha" adlı şarkısı ve bu şarkıya eşlik eden kalça dansıyla büyük bir çıkış yakaladı ve "yerli Shakira" olarak anıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.