Jennifer Lopez ve Ben Affleck Ayrılıyor Mu? Aralarında Ne Var?

Jennifer Lopez ve Ben Affleck Ayrılıyor Mu? Aralarında Ne Var?
Ünlü çift Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in evliliklerinde kriz mi var? Affleck’in alyanssız görüntülenmesi ve evlerini satışa çıkarmaları ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, 20 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelerek evlilik kararı almış ve bu evlilikleri oldukça ses getirmişti. Ancak son zamanlarda çift, ayrılık iddialarıyla gündemde. Affleck'in alyanssız görüntülenmesi ve çiftin evlerini satışa çıkarması, bu iddiaların doğru olabileceği yönünde spekülasyonları artırdı.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck arasında neler oluyor? Karısı tatildeyken...

Evlerini Satışa Çıkardılar

People dergisinin haberine göre, Ben Affleck, satışa çıkardıkları evdeki eşyalarını toplamaya başladı bile. Bu gelişme, çiftin evliliklerinde ciddi bir sorun olduğu ve ayrılık sürecine girdikleri yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Jennifer Lopez Avrupa'da Tatilde

54 yaşındaki aktörün eşyalarını topladığı sırada Jennifer Lopez'in tek başına Avrupa'da tatilde olması da dikkatlerden kaçmadı. Lopez'in tatilde olması ve Affleck'in evdeki eşyalarını toplaması, çiftin arasında ciddi bir ayrılık sürecinin başladığına dair ipuçları veriyor.

Eski Eşine Yakın Bir Evde Yaşıyor

İddialara göre, Ben Affleck, Lopez tatilden dönmeden evdeki eşyalarını toplamak istiyor. Ayrıca aktörün, eski eşi Jennifer Garner'a yakın bir evde aylık 100 bin dolar kira karşılığında kaldığı biliniyor. Bu durum, Affleck'in Lopez'den ayrılma sürecinde eski eşine daha yakın olmayı tercih ettiğini düşündürüyor.

FG

Açıklama Yapmadılar

Her ne kadar çift konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmamış olsa da, Affleck'in alyanssız görüntülenmesi ve evlerini satışa çıkarmaları ayrılık iddialarını doğrular nitelikte. Hayranları ve medya, çiftin bu sessizliğini bozmasını bekliyor.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in ayrılık sürecine girip girmediği henüz netlik kazanmış değil. Ancak yaşanan gelişmeler, çiftin ilişkilerinde ciddi bir kriz olduğu yönündeki iddiaları güçlendiriyor. İkili, geçtiğimiz yıl tekrar bir araya gelerek hayranlarını sevindirmişti, ancak bu son gelişmeler, evliliklerinin geleceği hakkında soru işaretleri oluşturuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.