Rüştü Onur Atilla ve Nez İlk Kez Birlikte Görüntülendi! İhanet İddialarına Yanıt Verdiler! İşte Detaylar...

Rüştü Onur Atilla ve Nez İlk Kez Birlikte Görüntülendi! İhanet İddialarına Yanıt Verdiler! İşte Detaylar...
Rüştü Onur Atilla ve şarkıcı Nez, birlikte görüntülenmelerinin ardından sosyal medyada çıkan eleştirilere yanıt verdiler. İhanet iddialarını reddeden çift, ilişkilerinin başlangıç sürecini ve haklarındaki spekülasyonlara açıklık getirdi.

Rüştü Onur Atilla, Sinem Ayyıldız ile 10 yıllık evliliğini 10 Haziran'da sona erdirdikten sadece 20 gün sonra şarkıcı Nez ile birlikte tatil fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak yeni ilişkisini ilan etti. "Güldür Güldür" programında canlandırdığı 'İbrahim' karakteriyle tanınan Atilla, sosyal medyada yeni ilişkisi hakkında yapılan kötü yorumlar nedeniyle bir açıklama yaptı.

İlk kez Nez ile birlikte görüntülendi Rüştü Onur Atilladan ihanet açıklaması

Rüştü Onur Atilla’dan 'İhanet' Açıklaması

Rüştü Onur Atilla, yazılı bir açıklama yaparak evliliklerin ve ilişkilerin zamanla başlayıp bitebileceğini vurguladı. Sosyal medyada yapılan olumsuz yorumlara değinen Atilla, "Evlilikler başlar biter. İlişkiler başlar biter. Bu hayattır. Hayatlara bilmeden, düşünmeden, sormadan müdahale etmek, yorumlar getirmek, sebep sonuç üretmek... Ne iki çocuğumuzun kıymetli annesi ne de kariyerlerini yıllarca döktükleri alın teriyle, yoğun emekle bir yere getirebilmiş ve kız arkadaşım bu hak ediyor" dedi.

İlk kez Nez ile birlikte görüntülendi Rüştü Onur Atilladan ihanet açıklaması

Nez: "Hayatta Bazı Şeylerin Zamanlaması Yoktur"

Nez, Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi Sinem Ayyıldız ile ayrılığında kendisinin bir etkisi olmadığını vurgulayarak, hakaret içerikli mesajlara karşı sessiz kalamayacağını belirtti. "Hayatta bazı şeylerin zamanlaması yoktur" diyen Nez, "Gündemi böyle meşgul ettiğim için üzülüyorum. Evet, çok kısa süre önce ilişkiye başladım. Boşanmış bir adamla tanıştım. Sizi bu konuda mutlu edemeyeceğim. Aksini hiçbir şekilde ispat edemezsiniz çünkü böyle bir şey yok" ifadelerini kullandı.

"Karma Diye Bir Şey Var"

Uniq'te düzenlenen Aydınlıkevler oyununa birlikte katılan çift, Cihangir'e giderken araçlarını otoparka park ettikten sonra teker teker röportaj verdiler. Nez, "Sizi mutlu edemeyeceğim böyle bir şey olsaydı rahat rahat yaşayamazdım. Her zaman Türkiye'de dram beklemeyin. Sosyal medyada birbirini takip eden iki insandık, sadece. Bir şey çıkmaz buradan, çok yeni olduğumuz için bırakın insanlar biraz hayatını yaşasın. Karma diye bir şey vardır, bana yapılmasını istemediğimi hiçbir kadına, hiçbir adama yapmam. Ben hiç böyle bir şey yaşamadım ve Nez adına da böyle bir şey hiçbir zaman görmeyeceksiniz" dedi.

İlk kez Nez ile birlikte görüntülendi Rüştü Onur Atilladan ihanet açıklaması

"Evliliğin İçinde Böyle Bir Durum Olmadı"

Rüştü Onur Atilla, boşanma sürecinin uzun bir süreç olduğunu belirterek, "10 Haziran'da boşanma davası gerçekleşti ama insanlar 9 Haziran'da boşanmaya karar verip 10'unda boşanmıyor, bu bir süreçtir. Bu süreçte evliliğin içinde böyle bir durum olmadı. Biz Nez'le sosyal medyada iki yıldır takipleşiyoruz, kendisi mayıs ayının sonunda bizim oynadığımız oyuna geldi. Biz Nez'le ilk defa orada tanıştık, dava günü alınmıştı, dilekçe verilmişti. 10 yıllık evli olan biri olarak bir an önce bir ilişkiye başlamak, romantik bir ilişki kurmak gibi bir hayalde olan biri değilim" dedi.

İlk kez Nez ile birlikte görüntülendi Rüştü Onur Atilladan ihanet açıklaması

"İhanet ve Aldatma Bize Göre Değil"

Atilla, boşanma sebebinin Nez ile bir ilgisi olmadığını vurgularken, "Hiçbir şekilde hiçbir kadın ve üçüncü şahısla bir ilgisi yok. bir karı kocanın, bir anne babanın karşılıklı anlaşması diyelim. Sebebi mahreme gireceği için bir de hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum, çok üzücü ve yorucu. çünkü tek hayali tiyatro yapmak olan bir adam olarak böyle konularla gündeme gelmek inanın çok benlik şeyler değil" dedi. Tanışmalarının mayıs ayında başladığını söyleyen oyuncu, "Bunlar özel şeyler, iki kişi arasında olan şeyler; ama ihanet, aldatma bunlar bize göre şeyler değil" yanıtını verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.