Zeynep Bastık Ve Arkadaşı Cesurca Dans Etti, Sevgilisi Serkay Tütüncü İzledi! O Anlar Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Zeynep Bastık Ve Arkadaşı Cesurca Dans Etti, Sevgilisi Serkay Tütüncü İzledi! O Anlar Gündeme Bomba Gibi Düştü!
Harbiye Açıkhava'da muhteşem bir konser veren Zeynep Bastık, konser sonrası düzenlenen partide dansıyla gündeme oturdu. Serkay Tütüncü'nün izlediği o anlar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve tartışmalara yol açtı.

Son dönemde aşk hayatıyla da sıkça adından söz ettiren Zeynep Bastık, Harbiye Açıkhava'da verdiği konserle hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Enerjisi ve sahne performansıyla büyük beğeni toplayan Bastık, konserin ardından düzenlenen after party'de de dikkatleri üzerine çekti.

Baran Mengüç ile konser sonrası dans eden Bastık'ın hareketlerinin yanında ikiliyi uzaktan izleyen sevgilisi Serkay Tütüncü ayrı konuşulmuştu...

Yeni Aşk: Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü

Zeynep Bastık, oyuncu Serkay Tütüncü ile yeni bir aşka yelken açtı. Birbirlerini tanıma aşamasında olduklarını belirten çift, samimi halleriyle gündeme geldi. Zeynep Bastık, "Sevgilinizin bir kadın tarafından beğenilmesi sizi kıskandırır mı?" sorusuna, "Hiç kıskanmıyorum. Birlikte parlıyoruz gibi hissediyorum. Bu çok hoşuma gider. Bu kişinin özgüveniyle alakalı bir durum. O toksik şeyler bizde yok, eledik onları. Hayat güzel, yaşamak güzel. Aşk varsa her şey güzel" yanıtını verdi.

After Party'de Dans: Zeynep Bastık Kendinden Geçti

Konser sonrası düzenlenen after party'de Zeynep Bastık, arkadaşı Baran Mengüç ile dans ederken görüntülendi. Bu anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Şarkıcının dans ettiği anları sevgilisi Serkay Tütüncü de uzaktan izledi. Bu durum, sosyal medya kullanıcıları arasında farklı tepkilere yol açtı.

Muhabironline kameralarının kıskançlık sorularına cevap veren Bastık, "Hayatınızdaki insanı diğer kadınların beğenmesini nasıl karşılarsınız?" sorusuna "Çok hoşuma gider, bu kişinin kendine olan özgüveniyle ilgili... O toksik şeyler bizde yok, oraları eledik." şeklinde cevap verdi.

Sosyal Medya İkiye Bölündü

Zeynep Bastık'ın dans ettiği anlar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve kullanıcıları ikiye böldü. Bazı kullanıcılar, "Ne gereksiz ya sevgilinin yanında" diyerek eleştirirken, diğerleri "Ne güzel çift", "Kadın arkadaşıyla dans etmiş ne var" diyerek Bastık'ı savundu.

Zeynep Bastık'ın Özgüveni ve İlişkisi

Zeynep Bastık, ilişkilerinde kıskançlık ve toksik davranışlardan uzak durduklarını belirterek, sevgilisi Serkay Tütüncü ile birlikte parladıklarını ifade etti. Bu açıklamalar, Bastık'ın özgüveni ve ilişkisine olan güvenini ortaya koyuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.