Hazar Ergüçlü Bikinisiyle Sosyal Medyayı Salladı! ''Küçük Gelmiş Bikinin'' Yorumları Geldi...

Hazar Ergüçlü Bikinisiyle Sosyal Medyayı Salladı! ''Küçük Gelmiş Bikinin'' Yorumları Geldi...
Kuzey Güney, Medcezir, Yüksek Sosyete, Alev Alev, Hayat Bugün ve şimdilerde İnci Taneleri dizisinde rol alan Hazar Ergüçlü, dizisinin sezon finali yapmasının ardından tatil için soluğu sahillerde aldı.

Hazar Ergüçlü'nün minik bikinisiyle ayna karşısındaki görüntüleri, kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncuya hayranlıklarını ve eleştirilerini dile getiren pek çok yorumda bulundu. İşte o yorumlardan bazıları:

  • ''Dilber üstün başın yok mu?''
  • ''Çok güzelsin Hazar''
  • ''Duru ve saf bir güzellik''
  • ''Harika görünüyorsun''

hazar 1

Hazar Ergüçlü'nün Kariyer Yolculuğu

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. Ergüçlü, 7 Eylül 2011 tarihinde Kanal D'de yayımlanmaya başlayan Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı "Simay Canay" karakteri ile televizyon ekranlarında tanınmaya başladı.

hazar 3

Popüler Dizilerde Yükselen Bir Yıldız

Kariyerine Kuzey Güney ile başlayan Hazar Ergüçlü, Medcezir, Yüksek Sosyete, Alev Alev, Hayat Bugün gibi başarılı yapımlarda rol alarak geniş bir hayran kitlesi kazandı. Ergüçlü, oyunculuk yeteneği ve güzelliği ile dikkat çekerken, sosyal medyada da aktif olarak takipçileriyle etkileşimde bulunuyor.

hazar 2

Tatil Paylaşımlarıyla Dikkat Çekiyor

Hazar Ergüçlü, tatilde olduğu dönemde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Minik bikinisiyle ayna karşısında yaptığı paylaşım ise kısa sürede gündem oldu. Ünlü oyuncunun tatil anlarını takipçileriyle paylaşması, hayranları tarafından büyük ilgi gördü ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

hazar 5

Hazar Ergüçlü'nün Sade ve Doğal Güzelliği

Hazar Ergüçlü'nün sade ve doğal güzelliği, sosyal medyada sıkça övülüyor. Minik bikinisiyle ayna karşısında yaptığı paylaşımda da bu doğal güzelliği ön plana çıkarken, hayranları tarafından da büyük beğeni topladı. Sosyal medya kullanıcıları, Ergüçlü'nün güzelliğine ve zarafetine dair övgü dolu yorumlar yaparken, bazı eleştiriler de dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.