Bozkır'ın Cesur Sahneleriyle Gündeme Gelen Yüsra Geyik'ten Leopar Desenli Bikinili Paylaşım! Notu Olay Oldu!

Bozkır'ın Cesur Sahneleriyle Gündeme Gelen Yüsra Geyik'ten Leopar Desenli Bikinili Paylaşım! Notu Olay Oldu!
Arka Sokaklar, Bozkır, Aile gibi yapımlarda rol alan ve hayat verdiği karakterlerle büyük beğeni toplayan Yüsra Geyik, şimdilerde Taş Kağıt Makas dizisinde Rüya karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu, dizinin sezon finali yapmasının tatilde soluklandı

Dizinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıkan Yüsra Geyik, güneşin ve denizin tadını çıkarıyor. Leopar desenli bikinisi ile uzanarak verdiği pozlar, ünlü ismin takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Geyik'in bu cesur ve iddialı pozları, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

yüsra 1

Yorum Yağmuruna Tutuldu

Yüsra Geyik'in 'yavaşla gişeler' notu ile paylaştığı karelerine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı. Takipçileri, ünlü oyuncunun tatil pozlarına adeta yorum yağmuruna tuttu. İşte o yorumlardan bazıları:

  • "Süpersin!"
  • "Çok mu seksisin acaba?"
  • "Arka Sokaklar'a geri dönsen keşke."
  • "Gişelerde kaçak var."

Yüsra Geyik’in Kariyer Yolculuğu

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Yüsra Geyik, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. Ergüçlü, 7 Eylül 2011 tarihinde Kanal D'de yayımlanmaya başlayan Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı "Simay Canay" karakteri ile televizyonda görünmeye başladı. Geyik, Arka Sokaklar, Bozkır ve Aile gibi popüler dizilerdeki performansıyla geniş bir hayran kitlesi kazandı. Şimdilerde Taş Kağıt Makas dizisinde Rüya karakterine hayat veriyor ve başarılı kariyerine devam ediyor.

yüsra 2

yüsra 4

Cesur ve İddialı Paylaşımlar

Yüsra Geyik'in sosyal medyadaki cesur ve iddialı paylaşımları, takipçileri tarafından büyük ilgi görüyor. Leopar desenli bikinisi ile verdiği pozlar, oyuncunun cesaretini ve kendine güvenini ortaya koyuyor. Geyik’in bu paylaşımları, hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutulurken, bazı takipçileri ise oyuncunun cesur tarzını eleştirmeden geçemiyor.

yüsra 3

Tatil Keyfi ve Sosyal Medya Etkileşimi

Yüsra Geyik, tatilde olduğu dönemde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Tatil anlarını paylaşarak hayranlarıyla etkileşimde bulunan ünlü oyuncu, bu sayede takipçileriyle daha yakın bir bağ kuruyor. Güneşin ve denizin tadını çıkaran Geyik, sosyal medyada büyük ilgi gören paylaşımları ile gündemde kalmayı başarıyor.

yüsra 5

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.