Fenerbahçe 20 Milyon Euroluk Forvetle Anlaştı! Mourinho ''Mutlaka Alınsın'' Emri Vermişti! İşte O İsim!

Fenerbahçe 20 Milyon Euroluk Forvetle Anlaştı! Mourinho ''Mutlaka Alınsın'' Emri Vermişti! İşte O İsim!
Trendyol Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Düzce'deki kampın ardından Avusturya'nın Graz şehrinde çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, kadro yapılanması kapsamında şimdiye kadar Fatih Karagümrük'ten 23 yaşındaki sol bek Levent Mercan ile 4 yıllık, Atletico Madrid'den transfer edilen Çağlar Söyüncü ile 3+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Jose Mourinho ‘transfer edin’ demişti! Ali Koç işi bitirdi! Fenerbahçe’ye hayırlı uğurlu olsun! 20 milyon euroluk golcü geliyor! - Resim: 6

Mourinho’nun İstediği Transfer Tamamlandı

Şampiyonlar Ligi’nde 22 Temmuz'da İsviçre ekibi Lugano ile oynayacağı maç öncesi transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Mourinho’nun isteği doğrultusunda hareket etti. Mourinho’nun istediği yıldız futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferinde mutlu sona ulaşıldı.

Fenerbahçe'ye Yeni Transferi Hayırlı Olsun

CNN Portugal’ın haberine göre; Fenerbahçe, İspanya LaLiga ekiplerinden Sevilla forması giyen 27 yaşındaki golcü Youssef En-Nesyri'nin transferi için Endülüs ekibiyle anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertli yönetim, bu transfer için Sevilla ile 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştı. Fenerbahçe’nin bonservis pazarlığına 15 milyon euro ile başladığı, çetin geçen müzakereler sonucunda 20 milyon euroda anlaşmaya varıldığı kaydedildi. Ali Koç yönetimi böylelikle golcü transferini de noktalamış oldu. Yıldız futbolcu ile 3+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya varıldı.

Jose Mourinho ‘transfer edin’ demişti! Ali Koç işi bitirdi! Fenerbahçe’ye hayırlı uğurlu olsun! 20 milyon euroluk golcü geliyor! - Resim: 8

Gol Vuruşlarıyla Dikkat Çekiyor

Güçlü fiziği olan 1.92 boyundaki yıldız futbolcu, son vuruşlarıyla dikkat çekiyor. 27 yaşındaki Faslı oyuncu, 2019-2020 sezonunda 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Leganes takımından Sevilla'ya transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezon forma giydiği 41 maçta 3 bin 243 dakika süre alan Youssef En-Nesyri, 20 gol atarken 3 de asist yaptı. Sevilla’da toplam 196 maça çıkan golcü futbolcu, bu süreçte 73 gol ve 7 asistle oynadı.

Youssef En-Nesyri’nin Kariyerinden Notlar

Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilen En-Nesyri, kariyerinde Leganes ve Malaga takımlarının da formalarını giydi. Fas Milli Takımı ile çıktığı 73 maçta 20 kez fileleri havalandıran futbolcu, uluslararası arenada da dikkat çeken performanslar sergiledi.

Fenerbahçe taraftarları, yeni sezon öncesi bu önemli transferle büyük bir heyecan yaşarken, Mourinho’nun isteği doğrultusunda gerçekleştirilen bu transfer, sarı-lacivertli takımın hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor. Youssef En-Nesyri’nin Fenerbahçe’ye hayırlı olmasını diliyor, başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.