iPhone’unuzu Playstation'a Çevirin! Bütün Oyunları Artık İphone'unuzdan İstediğiniz Yerde Oynayabilirsiniz!

iPhone’unuzu Playstation'a Çevirin! Bütün Oyunları Artık İphone'unuzdan İstediğiniz Yerde Oynayabilirsiniz!
Sony ve Backbone, iPhone kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış yeni bir gamepad olan Backbone One'ı piyasaya sürdü. Bu yeni cihaz, iPhone'ları adeta bir PlayStation cihazına dönüştürmeyi vaat ediyor. İşte detaylar...

Backbone One, PS Vita tarzı bir tasarıma sahip olup, PS DualShock kontrolcülerini andıran bir yapıya sahip. Xbox gamepad’lerine benzer analog çubukları dışında, çapraz, daire, üçgen ve kare şeklinde düğmeler içeriyor. Bu kontrolcü, iPhone 13 mini’den iPhone 13 Pro Max’e kadar farklı ekran boyutlarına uyum sağlayabiliyor. DualSense’in uyarlanabilir tetikleyicileri veya dokunsal geri bildirimi olmasa da, Bluetooth aracılığıyla Pulse 3D gibi diğer PlayStation aksesuarlarına bağlanabiliyor.

Oyun Deneyimini İkiye Katlayan Teknoloji

Backbone One, PlayStation Remote Play özelliği sayesinde kullanıcıların iPhone'larından PS oyunlarını oynamalarını sağlıyor. Ayrıca Sony'nin iOS için PlayStation uygulamasında da kullanılabiliyor, böylece PS Remote Play oynamayı daha keyifli ve etkili hale getiriyor.

Fiyat ve Erişilebilirlik

Özel renkler ve düğmelerle donatılmış olan Backbone One, iPhone kullanıcıları için 119 euro fiyat etiketiyle sunuluyor. Kontrolcünün yerleşik bir pili yok ve bağlandığı iPhone'dan güç alıyor. Cihazda ayrıca bir 3,5 mm jack bağlantısı ve iPhone’u şarj etmek için bir Lightning girişi bulunuyor.

Gelecekteki Planlar ve Genişleme

Backbone ve Sony, bu yılın Kasım ayından itibaren Android akıllı telefonlar için de bir Backbone PlayStation gamepad sürümünü sunacaklarını duyurdu. Bu, markanın mobil oyun aksesuarlarındaki yenilikçi yaklaşımını ve pazar genişlemesini gösteriyor.

Sony ve Backbone'un bu yenilikçi ürünü, özellikle oyun tutkunları için heyecan verici bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Mobil oyun deneyimini daha da ileri taşıyacak olan Backbone One, kullanıcılara tamamen yeni bir oyun deneyimi sunma potansiyeline sahip.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.