Celil Nalçakan ile Ahu Yağtu Sevgili Mi? Cem Yılmaz'ın Eski Eşi... Aralarında ki Yaş Farkı Dikkat Çekti!

Celil Nalçakan ile Ahu Yağtu Sevgili Mi? Cem Yılmaz'ın Eski Eşi... Aralarında ki Yaş Farkı Dikkat Çekti!
Celil Nalçakan'ın Ahu Yağtu'ya sosyal medyada yaptığı romantik paylaşım, ikili arasında aşk dedikodularını yeniden alevlendirdi. Aralarında ki Yaş Farkı Dikkat Çekti! Meğer Aynı Boyda, Aynı Yaşta!

Kardeşlerim dizisinde birlikte rol alan ve arkadaşlıkları devam eden Ahu Yağtu ve Celil Nalçakan, sosyal medyada paylaşılan romantik mesajla yeniden gündeme geldi. Nalçakan'ın, Ahu Yağtu'nun doğum gününü kutlarken yaptığı "Seni şuursuzca seviyorum" paylaşımı, aşk iddialarını güçlendirdi.

Ahu Yağtu'ya Celil Nalçakan'dan Sosyal Medyada İlan-ı Aşk

Celil Nalçakan, Instagram hesabından Ahu Yağtu'nun doğum gününü kutlamak için yaptığı paylaşımda, "Seni şuursuzca seviyorum AtuYatu. Bu dünyada iyi insanların olduğunun ispatısın. İyi ki, daima..." notunu düştü. Bu paylaşım, ikili arasında aşk dedikodularının yeniden ortaya çıkmasına sebep oldu. Geçmişte de set ve set dışındaki samimi halleri dikkat çeken oyuncular, aşk iddialarını yalanlamışlardı. Ancak bu romantik mesaj, dedikoduları yeniden alevlendirdi.

ym8iuavhd0ehcase7npfia.webp

Geçmişteki Aşk Dedikoduları

Ahu Yağtu ve Celil Nalçakan'ın set arkadaşlığının ötesine geçip geçmediği uzun süredir merak konusuydu. Ünlü oyuncuların set dışındaki samimi halleri dikkatlerden kaçmamış, ancak ikili bu iddiaları yalanlamıştı. Nalçakan’ın doğum günü mesajı, bu dedikoduları yeniden gündeme taşıdı.

Ahu Yağtu Eski EŞi Cem Yılmaz İle Nafaka Krizi Yaşamıştı!

Ahu Yağtu, Cem Yılmaz ile 2013 yılında sona eren evliliği ve sonrasında yaşanan nafaka krizleriyle de sıkça gündeme geldi. Yağtu, Cem Yılmaz’dan olan oğlu Kemal’in velayeti için verdiği mücadele ve nafaka tartışmalarıyla medyada geniş yer buldu. Bu süreçte yaşadığı zorlukları atlatan Yağtu, kariyerine ve kişisel hayatına odaklanmaya devam ediyor.

Celil Nalçakan ile Ahu Yağtu'nun Yaş Farkı

Ahu Yağtu, 11 Temmuz 1978 doğumlu ve 46 yaşında. İzmir doğumlu Türk oyuncu ve model olan Yağtu, başarılı kariyeriyle dikkat çekiyor. Celil Nalçakan ise 10 Haziran 1978 doğumlu ve 46 yaşında. Sivas doğumlu Türk oyuncu Nalçakan, birçok başarılı projede yer aldı ve oyunculuğuyla geniş bir hayran kitlesi kazandı. İkili arasındaki yaş farkının olmaması da dikkat çeken bir diğer detay.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.