Burcu Biricik Doğum Yaptı! Kızı Luna'yı Dünyaya Getirdi! Takipçileri Ve Hayranlarından Tebrik Mesajları Yağdı!

Burcu Biricik Doğum Yaptı! Kızı Luna'yı Dünyaya Getirdi! Takipçileri Ve Hayranlarından Tebrik Mesajları Yağdı!
Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin, kızları Luna'nın doğumuyla büyük bir mutluluk yaşadı. Sağlık durumu iyi olan anne ve bebek, aile ve hayranlarının sevinç kaynağı oldu. Biricik, hamilelik sürecini sosyal medyada paylaşarak gündemden düşmedi...

Türk televizyonlarının sevilen yüzü Burcu Biricik, anne olmanın heyecanını yaşıyor. 2016 yılında Emre Yetkin ile evlenen ünlü oyuncu, kızları Luna'nın doğumuyla büyük bir sevinç yaşadı. Son olarak 'Camdaki Kız' dizisinde 'Nalan' karakterini canlandıran Biricik'in ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

dfsdfsdfsdfsdf

Burcu Biricik, doğum gününde kızının adının Luna olacağını açıklamış ve bu mutlu haberi takipçileriyle paylaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise eşi Emre Yetkin, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla Luna'ya seslenmiş ve "Hadi gel" diyerek heyecanını dile getirmişti.

Hamilelik sürecinde sık sık sosyal medya paylaşımları yapan Burcu Biricik, takipçilerini bu özel yolculuğa ortak etmişti. Paylaşımlarında hamileliğin her anını, yaşadığı duyguları ve deneyimlerini açık yüreklilikle paylaşan Biricik, büyük bir beğeni ve destek topladı.

Burcu Biricik ve Emre Yetkin, kızları Luna'nın doğumuyla birlikte yeni bir hayata adım atmış oldular. Çift, doğumun ardından sevinçlerini aileleri ve yakın dostlarıyla paylaştı. Hayranları da sosyal medya üzerinden ünlü çifti tebrik yağmuruna tuttu.

dfgdfgdfgdfgdfgdf

Anne ve bebek sağlıkla evlerine dönerken, çiftin bu mutlu haberi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Burcu Biricik'in doğal ve samimi paylaşımları, takipçileri tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Yeni doğan Luna bebek ise, şimdiden büyük bir sevgiyle karşılandı.

Burcu Biricik, kızı Luna'nın doğumuyla birlikte anne olmanın getirdiği tüm güzellikleri ve zorlukları paylaşmaya devam edecek gibi görünüyor. Ünlü oyuncu, yeni hayatındaki bu önemli dönemi takipçileriyle paylaşarak, onlara ilham vermeye ve destek olmaya devam edecek.

Tüm sevenlerine ve takipçilerine teşekkür eden Biricik, Luna bebekle birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam diledi. Bu özel gün, Burcu Biricik ve Emre Yetkin için unutulmaz bir anı olarak kalacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.