Pelin Akil ve Eşi Anıl Altan'dan Yunanistan Tatili Pozları Gündem Oldu! Aşk Dolu Pozları Sosyal Medyada Beğeni Topladı!

Pelin Akil ve Eşi Anıl Altan'dan Yunanistan Tatili Pozları Gündem Oldu! Aşk Dolu Pozları Sosyal Medyada Beğeni Topladı!
Uzun süredir boşanma haberleriyle gündemde olan ünlü oyuncu çift Pelin Akil ve Anıl Altan, Yunanistan'da tatilin tadını çıkarıyor. Deniz, kum ve güneşin keyfini süren çiftin tatil pozları, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Türk televizyonlarının sevilen oyuncuları Pelin Akil ve Anıl Altan, 2016 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdürüyor. "Arka Sıradakiler" dizisinde tanışan ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen çift, evliliklerini 2016 yılında resmileştirmiş ve üç yıl sonra ikiz kızları Alin ile Lina'yı kucaklarına almıştı.

Son dönemde boşanma haberleriyle sıkça gündeme gelen Pelin Akil ve Anıl Altan, bu iddiaları yalanlarcasına Yunanistan'da tatil yapıyor. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ünlü çift, tatil anlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Akil'in deniz kenarında çektiği ve paylaştığı fotoğraflar, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Pelin Akil'den eşi Anıl Altan ile tatil pozları - 1

Boşanma İddialarına Yanıt

Geçtiğimiz aylarda boşanma haberleri hakkında konuşan Anıl Altan, bu tür haberlerin asılsız olduğunu belirterek şunları söylemişti: "Geçen sene başladı bu, altı ayda bir deniyorlar. 'Arkadaşım bizi boşatıyordu' olayı çok enteresan bir örnek. Sen de Eser'le (Yenenler) tartışmıyor musun? İlişkilerde bunlar oluyor. Pelin orada arkadaşıyla dertleşiyor. Konuşmadan sonra konu böyle bir habere gidiyor. Sadece ona söylenmiş şeyler, kimsenin bilmeyeceği detaylar."

Anıl Altan, sözlerine şöyle devam etmişti: "En son o haberin çıktığı bir saat öncesinde Pelin çocuklarla ilgili aşamadığımız bir şey vardı, pedagog sormuştu bir arkadaşına. Bu olay ‘boşanıyorlar ve çocukları için pedagog arıyorlar’ haberine dönüştü. Pelin’e söyleyince ‘o öyle bir şey söylemez’ dedi. Ama sonra hak verdi bana."

Altı ayda bir boşuyorlar demişti Pelin Akil-Anıl Altan çifti, Yunanistan tatilinde

Tatil Paylaşımlarıyla Büyük İlgi

Tüm bu söylentilere rağmen, Pelin Akil ve Anıl Altan, Yunanistan'da yaptıkları tatille adeta bu iddialara yanıt veriyor. Sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla hayranlarının beğenisini kazanan çift, birbirlerine olan aşklarını ve bağlılıklarını bir kez daha gözler önüne serdi. Deniz kenarında verdikleri pozlar, doğal ve samimi halleriyle dikkat çekti.

Hayranları, çiftin mutluluğunu paylaşırken, binlerce yorum ve beğeni ile desteklerini ilettiler. "Çok güzelsiniz", "Mutluluğunuz daim olsun" gibi yorumlarla Pelin Akil ve Anıl Altan'a olan sevgilerini gösteren takipçileri, çiftin birlikteliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Altı ayda bir boşuyorlar demişti Pelin Akil-Anıl Altan çifti, Yunanistan tatilinde

Pelin Akil ve Anıl Altan, evliliklerini ve ailelerini her şeyin üstünde tutarak, hayatlarındaki zorlukların üstesinden birlikte gelmeye devam ediyor. İkiz kızları Alin ve Lina ile birlikte mutlu bir hayat süren çift, sosyal medya üzerinden takipçileriyle bu mutluluklarını paylaşmayı ihmal etmiyor.

Bu tatil, Pelin Akil ve Anıl Altan'ın birbirlerine olan sevgilerini tazelemek ve aileleriyle keyifli zaman geçirmek için mükemmel bir fırsat oldu. Tatil fotoğrafları, çiftin sosyal medya hesaplarında büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.