Hülya Avşar'ın Eski Eşinden Yürekleri Yakan İtiraf! Neden Evlendiğini Açıkladı… Zehra ve Sevenleri Şok Oldu!

Hülya Avşar'ın Eski Eşinden Yürekleri Yakan İtiraf! Neden Evlendiğini Açıkladı… Zehra ve Sevenleri Şok Oldu!
Kaya Çilingiroğlu, 27 yıl sonra yaptığı itirafla Hülya Avşar'ı kızdırdı. Eski eşi hakkında "Zaten Zehra için evlenmiştim" diyen Çilingiroğlu, Avşar'la yeniden evlenme ihtimalini "Asla" diyerek reddetti.

1997 yılında magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden biri olan Kaya Çilingiroğlu ve Hülya Avşar, büyük bir aldatma skandalının ardından 2005 yılında boşanmıştı. Bu sansasyonel evlilikten Zehra isimli bir çocukları olan çift, son yıllarda samimi pozlar vererek dostluklarını sürdürdü. Ancak Kaya Çilingiroğlu'nun 27 yıl sonra yaptığı itiraf, Hülya Avşar'ı kızdıracak türden.

Kaya Çilingiroğlu'ndan 27 Yıl Sonra Hülya Avşar'ı Kızdıracak İtiraf

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Hülya Avşar, şöhretinin zirvesindeyken Kaya Çilingiroğlu ile evlenmişti. Çiftin peri masalını andıran Paris düğünü ve 8 yıllık birliktelikleri, bir ihanetin ortaya çıkmasıyla sona ermişti. Yıllar sonra Çilingiroğlu, eski eşi ve çocuğunun annesi Hülya Avşar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çilingiroğlu, Youtube'da yayınlanan bir programa katılarak eski evlilikleri hakkında konuştu. Hülya Avşar ve Feraye Tanyolaç ile yaşadıklarını anlatan Çilingiroğlu, özellikle Avşar kızı ile yaptığı evliliğe dair dikkat çeken bir itirafta bulundu. Avşar'ı çok sevdiğini belirten Çilingiroğlu, “İyi ki sevmiş ve evlenmişim. İyi ki çocuğum olmuş” dedi. Ancak, yeni bir evlilik ihtimali sorulduğunda, “Asla” yanıtını vererek dikkatleri üzerine çekti.

kaya-cilingiroglu-kizi-zehrayi-paylasti-hulya-avsarli-aile-fotograflarina-begeni-yagdi-1663491054-3977.webp

Kaya Çilingiroğlu "Sırf Bu Yüzden Evlenmiştim"

Programda, “Hülya Avşar ile yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna ise “Asla ama biz ayrılamayız. Zaten Zehra için evlenmiştim” yanıtını verdi. Bu açıklama, Avşar’ın hayranlarını ve kamuoyunu şaşkına çevirdi. Çilingiroğlu'nun Zehra için evlendiğini itiraf etmesi, Avşar'ın bu açıklamalara nasıl tepki vereceği konusunda merak uyandırdı.

27 yıl sonra gelen bu itiraf, Çilingiroğlu ve Avşar arasındaki ilişkiyi yeniden gündeme taşıdı. Çiftin yıllar süren dostluklarına rağmen, bu açıklamanın nasıl bir etki yaratacağı bilinmiyor. Ancak kesin olan bir şey var ki, Çilingiroğlu’nun bu sözleri uzun süre konuşulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.