Şeyma Subaşı ve Milli Futbolcu Barış Alper Yılmaz Bodrum Gecelerinde Aşk Mı Yaşıyor? Sosyal Medya Bu İddia İle Sallandı!

Şeyma Subaşı ve Milli Futbolcu Barış Alper Yılmaz Bodrum Gecelerinde Aşk Mı Yaşıyor? Sosyal Medya Bu İddia İle Sallandı!
Geçtiğimiz günlerde EURO 2024'teki başarılı performansı ile adından söz ettiren milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'ın, medya dünyasının renkli simalarından Şeyma Subaşı ile Bodrum'da samimi bir şekilde görüldüğü iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü

Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından aşk hayatıyla sık sık magazin haberlerine konu olan Şeyma Subaşı'nın, bu sefer de genç milli futbolcu ile yakınlaştığı gözlerden kaçmadı. İkilinin Bodrum'un popüler mekanlarından birinde başlayan bu sürpriz buluşma, sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlenceli anlarla devam etti.

barış alper 2

Geceden Sabaha Uzanan Sürpriz Yakınlaşma

Evren Abdullahoğlu'nun Günaydın gazetesine dayandırdığı haberine göre; tatil için Bodrum'a gelen Barış Alper Yılmaz, bir etkinlikte karşılaştığı Şeyma Subaşı ile sohbet etmeye başladı. Sohbet koyulaştıkça ikili, gecenin ilerleyen saatlerinde Bodrum'un gözde mekanlarından birine geçti. Burada müzik ve dans eşliğinde keyifli saatler geçiren Subaşı ve Yılmaz, magazin muhabirlerinin dikkatinden kaçmadı.

ŞEYMA 333

Aşk Dedikoduları Alevlendi

Samimi tavırları ve gece boyunca birbirlerinden ayrılmayan ikilinin bu buluşması, "yeni bir aşk mı doğuyor?" sorularını akıllara getirdi. Şeyma Subaşı'nın son dönemlerde özel hayatıyla ilgili sessizliğini koruması ve Barış Alper Yılmaz'ın futbol dışında özel hayatıyla pek gündeme gelmemesi, bu yakınlaşmanın dedikodularını daha da arttırdı.

Bodrum gecelerinin sıcak havasında başlayan bu sürpriz yakınlaşmanın ilerleyen günlerde nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Her iki tarafın da konu hakkında henüz bir açıklama yapmaması ise magazin kulislerini daha da hareketlendirdi. Aşk iddiaları şimdilik kulislerde dolaşmaya devam ederken, gözler bu sürpriz ikiliye çevrildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.