Ece Seçkin'den Cesur Sahne Kıyafetleri Hakkında Büyük İtiraf! 'Babam Hala Tepki Gösteriyor' Dedi...

Ece Seçkin'den Cesur Sahne Kıyafetleri Hakkında Büyük İtiraf!  'Babam Hala Tepki Gösteriyor' Dedi...
Pop müziğin sevilen isimlerinden Ece Seçkin, Kaan Ölker'in popüler programına konuk oldu ve hem özel hayatı hem de sahne kostümleri hakkında samimi itiraflarda bulundu.

Ece Seçkin, sahne kostümlerinin cesurluğuyla zaman zaman eleştiri oklarının hedefi oluyor. Ancak en büyük tepkiyi aile içinden, özellikle babasından alıyor. Seçkin, programda yaptığı açıklamada, "Babam hâlâ bugün sosyal medya hesabımda yayınladığım dekolteli bir fotoğrafa arayıp tepki gösteriyor. 'Ne kadar güzel olursa olsun bunu giymemeliydin' diyor" şeklinde konuştu. Bu durum, Seçkin'in hem aile değerleriyle hem de sanatçı kimliği arasında kalan duygusal bir dengeyi gözler önüne seriyor.

seçkin 1

Evlilikten Gelen Parıltı

2017 yılında pilot Çağrı Terlemez ile dünyaevine giren Ece Seçkin, evliliğin kariyeri üzerindeki etkileri hakkında da konuştu. "Evlilik star ışığını öldürüyor mu?" sorusuna, "Aksine, evlendikten sonra daha da parlamaya başladım, bana yaradı. Evlilik kurumuna olan saygım bana çok daha büyük bir bağlılık kazandırdı. Çağrı hayattaki en büyük şansım oldu. Beni hiçbir şekilde engellemedi, sabote etmedi ve her zaman arkamda durdu" yanıtını verdi. Seçkin'in bu sözleri, evliliğin kariyerine olumlu yansımalarının altını çiziyor.

seçkin 2

Sanat ve Özel Hayat Arasındaki Denklem

Ece Seçkin'in kariyeri ve özel hayatı arasındaki denge, genç yaşta şöhrete kavuşmuş bir sanatçının yaşadığı zorlukları ve başarıları ortaya koyuyor. Sahne üzerindeki cesur imajı ve evdeki mutlu evlilik hayatı, onun çeşitli yönlerini ve bu iki dünyanın nasıl bir arada yürütülebileceğini gösteriyor. Seçkin'in bu itirafları, hayranlarına sanatçının daha insanî ve erişilebilir yönlerini sergilerken, genç sanatçılara da ilham kaynağı oluyor.

seçkin 3

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.