Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sının Milyon Lira Değerindeki Yeni Aracını Görenler Şaşkına Döndü! Ehliyetini Kaptırmıştı Ancak...

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sının Milyon Lira Değerindeki Yeni Aracını Görenler Şaşkına Döndü! Ehliyetini Kaptırmıştı Ancak...
Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Doğa' karakterine hayat vererek büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, geçtiğimiz günlerde alkollü olarak direksiyon başına geçince polis çevirmesine takılmıştı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen oyuncusu Sıla Türkoğlu, kısa süre önce alkollü araç kullanırken yakalanmış ve promil sınırını aştığı için ehliyetine 6 ay süreyle el konulmuştu. Bu olayın ardından eski aracını satan Türkoğlu, kendisine yepyeni bir otomobil almak için harekete geçti.

Ehliyetini kaptırmıştı: Sıla Türkoğlu otomobilini sattı... Bakın yerine ne aldı - Resim: 2

Yeni Aracı İçin Kesenin Ağzını Açtı

Posta Gazetesi'nden Engin Can Dilekli'nin haberine göre, Sıla Türkoğlu yeni aracı için kesenin ağzını açtı ve tam 3 milyon 500 bin lira değerinde bir Mercedes satın aldı. Bu lüks otomobil, ünlü oyuncunun yeni oyuncağı oldu. Ancak, ehliyeti geri alana kadar bu göz alıcı araç 4 ay boyunca otoparkta beklemek zorunda kalacak.

Ehliyetini kaptırmıştı: Sıla Türkoğlu otomobilini sattı... Bakın yerine ne aldı - Resim: 4

Lüks Araç Otoparkta Bekleyecek

Sıla Türkoğlu'nun yeni Mercedes'i, ehliyeti geri alana kadar kullanılamayacak. Lüks otomobil, ünlü oyuncunun ehliyetini geri alacağı güne kadar otoparkta bekleyecek. Bu durum, Türkoğlu’nun hayranları arasında merak ve şaşkınlık uyandırdı.

Sıla Türkoğlu'nun Yükselen Kariyeri

Kızılcık Şerbeti dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Sıla Türkoğlu, başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dizideki performansıyla geniş bir hayran kitlesi edinen Türkoğlu, kişisel hayatında yaşadığı bu olayla da gündem oldu. Ancak, yeni aracıyla yine adından söz ettirmeyi başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.