Esra Bilgiç Tatil Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı! Verdiği Pozlarla Hayranlarını Mest Etti! İşte O Paylaşımları!

Esra Bilgiç Tatil Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı! Verdiği Pozlarla Hayranlarını Mest Etti! İşte O Paylaşımları!
31 yaşındaki güzel oyuncu Esra Bilgiç, tatil pozlarıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü. Diriliş Ertuğrul, Bir Umut Yeter, Ramo ve Kanunsuz Topraklar gibi başarılı projelerde yer alan Bilgiç, son dönemde dijital platformlarda adından sıkça söz ettiriyor!

Esra Bilgiç, sosyal medya hesabından peş peşe paylaştığı tatil fotoğraflarıyla takipçilerini mest etti. Özellikle yakın çekim göz fotoğrafları büyük beğeni topladı. Ünlü oyuncunun doğal güzelliği ve gözlerinin etkileyiciliği, takipçileri tarafından övgü yağmuruna tutuldu.

Tatil pozlarıyla Esra Bilgiç sosyal medyayı salladı! Binlerce beğeni yağdı - Resim : 2

Yorum Yağdı

Esra Bilgiç'in tatil pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi. Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, fotoğrafların altına "göz değil nakış mübarek" yorumunu yaparak beğenisini dile getirdi. Diğer sosyal medya kullanıcıları ise "Doğal güzel", "Çok güzelsin", "Gözlerim kamaştı" gibi yorumlarla Bilgiç'in güzelliğini övdü.

Tatil pozlarıyla Esra Bilgiç sosyal medyayı salladı! Binlerce beğeni yağdı - Resim : 1

Projeden Projeye Koşuyor

Esra Bilgiç, yoğun çalışma temposuna rağmen enerjisini koruyarak projeden projeye koşuyor. Son olarak "Zamanın Kapıları" adlı projesinin çekimlerini tamamladığını duyuran Bilgiç, yakında yeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkacağının müjdesini verdi. Ünlü oyuncu, bu süreçte tatil yaparak dinlenmeyi de ihmal etmiyor.

Doğal Güzelliği ile Büyülüyor

Esra Bilgiç'in doğal güzelliği, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla bir kez daha gözler önüne serildi. Ünlü oyuncunun makyajsız, sade ve doğal halleri takipçileri tarafından büyük beğeni topluyor. Bilgiç'in tatil fotoğrafları, hayranlarının gözünde onun sadece yetenekli bir oyuncu değil, aynı zamanda doğal bir güzellik ikonu olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.