Armağan Çağlayan'a Katılan Nur Viral'den Skandal İtiraf! ''Kocamın İkiziyle Yattım'' İşte Detaylar...

Armağan Çağlayan'a Katılan Nur Viral'den Skandal İtiraf! ''Kocamın İkiziyle Yattım'' İşte Detaylar...
Ünlü sunucu Nur Viral, Armağan Çağlayan'ın YouTube programında yaptığı itirafla sosyal medyayı salladı. Beyaz TV'de yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programında gündeme gelen şok itiraflar, izleyicileri şaşkına çevirdi.

Ünlü sunucu Nur Viral, Beyaz TV'de yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programında işlediği konular ve aldığı itiraflarla sık sık gündeme geliyor. Ancak bu kez, kendisi konuk olduğu bir programda yaptığı açıklamalarla sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Viral, programa gelen en unutamadığı itirafı paylaştı.

1 armağan

Çağlayan'ın, "Programında aldığın en unutamadığın itiraf hangisi?" sorusuna Nur Viral, oldukça çarpıcı bir yanıt verdi: "Kocamın ikiziyle yattım itirafını unutamadım. Ben ona inanamadım. Nasıl böyle bir şey olur? Kıyafetinden, kokusundan tanırsın," dedi. Bu açıklama, hem Çağlayan'ı hem de izleyicileri şaşkına çevirdi.

Armağan Çağlayan, duydukları karşısında gülümsemekten kendini alamadı ve "Bence o biraz bilerek..." diyerek durumu tiye aldı. Viral, "Tamam, sen karıştırdın da kocanın kardeşi neyi karıştırdı?" diye ekledi.

nur 2

Bu esnada Çağlayan, esprili bir şekilde, "Sende mi ikizsin?" diyerek karşılık verdi. Programdaki bu anlar, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve geniş bir kitle tarafından paylaşıldı.

Nur Viral'in yaptığı bu itiraf, hem izleyicileri hem de sosyal medya kullanıcılarını derinden etkiledi. Viral'in samimiyeti ve programda yaşanan diyaloglar, uzun süre konuşulacak gibi görünüyor. Özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu itiraf, izleyiciler tarafından şaşkınlıkla karşılandı ve çok sayıda yorum aldı. Programın bu bölümü, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.