Hadise'nin Harbiye Konserine Cesur Dekolteli Kıyafetine Eleştiriler Yağdı! ''Her Şey Kafamda Bitiyor'' Açıklamasında Bulundu!

Hadise'nin Harbiye Konserine Cesur Dekolteli Kıyafetine Eleştiriler Yağdı! ''Her Şey Kafamda Bitiyor'' Açıklamasında Bulundu!
Harbiye Açıkhava'da hayranlarıyla buluşan Hadise, iddialı sahne performansı ve kırmızı tulumuyla dikkat çekti. Ünlü şarkıcı, dekolte eleştirilerine cesur bir yanıt vererek sahnedeki duruşuyla izleyicilerinden tam not aldı.

Pop müziğin sevilen ismi Hadise Açıkgöz, önceki akşam Harbiye Açıkhava konserinde hayranlarıyla buluştu. Biletleri günler öncesinden tükenen konserde Hadise, unutulmaz bir performans sergileyerek sahneyi adeta yıktı geçti. Sahne kıyafetleriyle sık sık eleştirilerin odağı olan ünlü şarkıcı, bu kez ateş kırmızısı bir tulum tercih etti. Dekoltesiz olan bu elbise hakkında da dikkat çekici açıklamalarda bulunan Hadise, eleştirilere son noktayı koydu.

Şarkıcı Hadise Harbiye konserinde 'dekolte' eleştirilere son noktayı koydu: "Konu kafada bitiyor!" - Resim: 2

Hadise, konser sırasında izleyicilerine dönerek "Bu havada bu kostümün içinde nasıl dayanıyor?" sorusunu kendi sordu ve cevapladı: "Yanıyorum, yanıyorum! Olsun, bu konserlere değer." Kırmızı tulumuyla sahnede parlayan şarkıcı, seyircilerinden büyük beğeni topladı ve "Güzel mi peki?" sorusuyla hayranlarından alkış aldı.

Şarkıcı Hadise Harbiye konserinde 'dekolte' eleştirilere son noktayı koydu: "Konu kafada bitiyor!" - Resim: 3

"Harbiye İçin Başka Bir Heyecanlanıyorum"

Hadise, Harbiye sahnesinin kendisi için özel bir anlam taşıdığını ifade ederek, "Harbiye için başka bir heyecanlanıyorum. Sahneye çıkınca anladım! Bu gece de buradayız, yarın gece de buradayız. Seyircilerime binlerce kez teşekkür ediyorum. Biz bu sahneyi çok seviyoruz ve sizler istedikçe bu sahnelerde olacağız. Zaten bu sizin aşkınızla olan bir şey, sadece benimle olmaz. Seyircim ekibimin bir parçası, beraber büyüyoruz. Siz sevdikçe biz bu sahneyi sevmeye devam edeceğiz" sözleriyle dinleyicilerini selamladı.

Şarkıcı Hadise Harbiye konserinde 'dekolte' eleştirilere son noktayı koydu: "Konu kafada bitiyor!" - Resim: 1

"Bunun Açıklıkla Hiçbir Alakası Yok"

Dekolte konusundaki eleştirilere de değinen Hadise, "Diyorlar ya, yok dekolte giymesinler. Bunun açıklıkla hiçbir alakası yok. Bence ben şu an bu tulumun içinde gayet seksiyim. Demek ki konu açık olmakla ilgili değil, kafada bitiyor. Benim seyircim o kadar güzel ki, mini etekli kadınlar, kapalı kadınlar... Hepimiz insanız. Hepimiz birbirimize saygı duyduğumuz sürece aslında ne kadar mutlu ve huzurlu oluyoruz, ben bunu seyircimde görüyorum," diyerek önemli bir mesaj verdi.

Seyircisinden Tam Not Aldı

Konser boyunca 'Aşk Kaç Beden Giyer', 'Mesajımı Almıştır O', 'Küçük Bir Yol', 'Hay Hay' gibi hitlerini seslendiren Hadise, iki saat boyunca sahnede kalarak dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. 16 dansçısıyla birlikte sergilediği sahne performansı, Züleyha Kuru imzalı özel tasarım kıyafetleri ve etkileyici sahne tasarımı ile Hadise, seyircilerinden tam not aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.